Rescaten dos excursionistes perduts a la zona de la Cova Pintada, al Parc Natural dels Ports

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 19.00 hores d'ahir dilluns, 22 d'abril | Després de quasi vuit hores, l'operatiu ha acabat amb èxit

Imatge del rescat, a la zona de la Cova Pintada, al Parc Natural dels Ports
Imatge del rescat, a la zona de la Cova Pintada, al Parc Natural dels Ports | Twitter / @bomberscat

Els Bombers de la Generalitat han rescatat amb èxit una parella d’excursionistes que s’havien perdut a la zona del barranc de la Cova Pintada, al Parc Natural dels Ports, a la comarca del Baix Ebre.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís al voltant de les set de la tarda d’ahir dilluns, 22 d’abril, i diverses dotacions dels Bombers, amb el GRAE (Grup d’Actuacions Especials), van traslladar-se al lloc dels fets.

Un rescat llarg i complicat

Segons els cossos d’emergència, el rescat va ser llarg i complicat, i no va acabar fins a les tres de la matinada d’avui dimarts, dia de Sant Jordi. Finalment, els caminants, un home i una dona, van ser evacuats sans i estalvis, una mica cansats, però il·lesos.

Rescat al pantà de Margalef, al Priorat

Durant el vespre de Divendres Sant, els Bombers de la Generalitat van rescatar una dona ferida a la zona del pantà de Margalef, a la comarca del Priorat. La víctima, que feia una excursió per una àrea boscosa dels voltants, va caure, es va fer mal a la cama i no va poder seguir camí

El seu marit va alertar els serveis d'emergència, a través del telèfon 112. Els Bombers van enviar un tot terreny a la zona i, un cop trobada la parella, els van traslladar cap al seu cotxe.

Més informació:


Comentaris

envia el comentari