Imatge d'un vehicle bolcat

Rescaten una mare i una menor d'un cotxe bolcat a Sant Boi de Llobregat

Dues dotacions de Bombers han intervingut en l'accident

Dues dotacions de Bombers han assistit dues persones, una mare i la seva filla, en un accident a Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat,  aquest dilluns. El vehicle implicat ha quedat de cap per avall, amb el capó a terra i el maleter sobre un altre vehicle que era aparcat.

La menor ha resultat il·lesa i la dona, mare de la nena, ha patit lleus talls de vidre com a conseqüència de les finestres trencades del vehicle. Els bombers han aconseguit posar el turisme en ordre de marxa, n'han desconnectat la bateria i han netejat la calçada, que era plena de vidres i algun tros de xapa.

Més incidents a les carreteres catalanes aquest cap de setmana

L'accident de Sant Boi no ha estat l'únic incident a les carreteres catalanes aquest dilluns. A quarts de set del matí una furgoneta i un camió han xocat a l'A-2, a l'altura de Tàrrega, fet que ha provocat que es tallés la circulació sentit Barcelona durant més de dues hores.

Aquest cap de setmana, dos accidents van provocar la mort d'un motorista a l'N-II al Maresme i d'un conductor a l'AP-7 al terme municipal de Sant Celoni. Des d'inicis d'any, ja hi ha hagut 98 morts a les carreteres catalanes.

També et pot interessar...