rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Tercer dia consecutiu amb grans retards a Rodalies

Rescaten un veí de Badalona que s’havia perdut fent senderisme a Cantàbria

L’home va ser trobat amb signes de deshidratació i esgotament

 

Un veí de Badalona de 59 anys ha hagut de ser rescatat aquest dissabte després de perdre's mentre estava fent senderisme a la localitat càntabra de Liendo. L'home ha estat trobat amb signes de deshidratació i esgotament en una zona de difícil accés, cosa que ha dificultat que els serveis d'emergències poguessin avançar i que l'home pogués tornar enrere.

 

La Guàrdia Civil ha alertat de l'incident al Centre de Gestió d'Emergències 112 del Govern de Cantàbria, que hi ha enviat un grup helitransportat. Quan l'helicòpter ha arribat al lloc, un tècnic de rescat i el metge ha baixat fins al senderista, mitjançant una operació de grua, i han procedit a valorar el seu estat.

 

Un cop feta la primera atenció, la víctima ha estat pujada a l'helicòpter, seguint el mateix procediment que en el descens, i l'han evacuat a l'aeroport Seve Ballesteros, sense que hagi estat necessari el seu trasllat a un centre mèdic.

Rescaten un excursionista que s’havia quedat penjant d’una via ferrada a Camarasa

Els Bombers de la Generalitat van salvar aquest dissabte a la tarda a un excursionista de 34 anys que s'havia quedat encallat mentre feia una baixada en tirolina a la via ferrada «Cágate Lorito», de Camarasa, a la Noguera. Segons han informat els Bombers, fins al lloc dels fets s'hi han traslladat els GRAE que, finalment, han aconseguit rescatar-lo fent ràpel. L'excursionista, tot i que es trobava en bon estat de salut, presentava símptomes d'esgotament.