A l’espera dels resultats de l’autòpsia d’Andre Hofmann, amo del bar Floripa de l’Eixample

L’home va ser trobat mort al seu bar especialitzat en menjar vegetarià

bar Floripa
Troben el cadàver de Andre Hoffmann a l'interior del seu bar | betevé

El passat dilluns, 15 d’abril, es va trobar el cos del propietari del bar Floripa, un reconegut restaurant de menjar vegetarià de l’Eixample de Barcelona. Va ser un treballador del bar del costat qui va trobar el cos sense vida d’Andre Hofmann, molt conegut per la seva filosofia relacionada amb el veganisme i el crossfit. La persiana del bar estava oberta i quan l’home va entrar es va trobar a la víctima, d’uns 40 anys, morta.

El cos va ser trobat el dilluns a primera hora del matí i sorprèn que la caixa del local havia desaparegut. En aquests moments s’espera l’autòpsia per poder aclarir les causes dels fets. En un principi, els agents no valoraven l’opció d’un assassinat, però el cos presentava signes de violència, tot i que eren externes i no semblaven mortals.

Els Mossos d’Esquadra s’esperen per iniciar una investigació a tenir els resultats de l’autòpsia i saber si hauria pogut estar un homicidi o una mort per causes naturals. També caldrà investigar la desaparició de la caixa registradora i d’un mòbil que es trobava a la barra del bar.

Andre Hofmann
Andre Hofmann era un amat del menjar vegetarià i el crosffit | Twitter | @andre_hfmnn

 

El bar Floripa, reconegut a l’Eixample

Andre Hofmann duia, juntament amb la seva parella sentimental, el bar Floripa, especialitzat a realitzar menjar vegetarià, vegà i sense gluten. Hofmann era un gran amant, no només del menjar vegetarià, sinó també de l’esport. El crossfit era la seva passió i mostrava els seus esforços a través de les xarxes socials.

El bar, molt cèntric, al carrer d’Aribau 92, és bastament conegut a la ciutat i un lloc d’acollida per la gent que vol fer un àpat sense carn ni peix. Floripa destaca i s’autoproclama com un restaurant vegetaria amb plats com a ‘nachos’ amb verdura, formatge i llegums; tàrtar de tofu i enciam de mar; curry verd estil tailandès; hamburguesa americana estil vegetarià; o inclús postres com Cheesecake o Brownie amb xocolate suïs negre.

Els preus dels seus plats ronden entre els 5 i els 15 euros i les seves puntuacions a la web és de 4,5 sobre 5 punts. Amb més de 68 comentaris, la majoria positius, i una puntuació destacada com «excel·lent» pels usuaris, el bar es destaca a si mateix per oferir cuina saludable amb opcions veganes, vegetarianes i sense gluten.


Comentaris

envia el comentari