Retards de més de 15 minuts a l'R1 i l'RG1 per una nova avaria entre Vilassar i Mataró

Ja es va produir una incidència similar dimarts

L'avaria és similar a la que ja hi va haver el dia anterior i que també va provocar retards | Cedida

Els trens registren retards que poden superar els 15 minuts a les línies R1 i RG1 per una nova avaria que afecta el sistema de senyalització entre les estacions de Vilassar i Mataró. El problema es produeix des de l'inici del servei, segons ha informat Renfe. Ja es va produir una incidència similar dimarts que va provocar retards en les mateixes línies. Tècnics d'Adif estan treballant en la reparació de l'avaria per poder restablir la normalitat al servei.

Dues bandes de narcotraficants es barallen al mig dels carrers de Mataró

Els veïns del barri de Rocafonda de Mataró van haver de presenciar un episodi de gran violència en els seus carrers. Membres de dues bandes de narcotraficants rivals no van dubtar en barallar-se a plena llum del dia.  El que va començar com un intercanvi de cops de puny i puntades, acabava, fins i tot, amb un intent d'atropellament per part dels implicats.

Segons denuncien els residents a la zona, els dos grups criminals es van instal·lar a la zona fa pocs mesos. Des de llavors, mantenen una disputa oberta per fer-se pel control de la venda al detall de droga en aquest barri de la capital del Maresme. 

Demanen a l'Ajuntament que prengui mesures   

Fa temps que els veïns del barri de Rocafonda denuncien la inseguretat que es viu al barri i la deixadesa per part del govern municipal. Recorden que aquesta baralla no ha estat un fet aïllat i que cada cop són pisos ocupats que acaben convertits en narcopisos. Per aquest motiu tornen a demanar al consistori que prengui mesures per acabar amb la delinqüència i aturar la degradació del barri. 


Comentaris

envia el comentari