TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

URGENT

🚨 Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

Retards de més d'una hora a l'R4 per un atropellament entre Terrassa i Sabadell

L'R4 registra més d'una hora de retards, mentre que l'R12 té afectacions superiors a 40 minuts
Retards de més d'una hora a l'R4 per un atropellament entre Terrassa i Sabadell | Cedida

 

Un atropellament que ha tingut lloc entre les estacions de Terrassa Est i Sabadell Nord està causant importants retards a les línies R4 i R12. Tal com han informat fonts de Rodalies i ha recollit el Twitter d'Equip Viari, l'R4 està registrant retards de més d'una hora, i la circulació per aquest tram està tenint lloc a través d'una única via. D'altra banda, l'R12 registra afectacions de més de 30 minuts. De moment, no ha calgut establir cap mena de servei de transport alternatiu, i els viatges estarien sent transbordats a un altre tram amb l'objectiu de continuar el seu recorregut.

 

 

 

Segons s'ha pogut saber gràcies a diferents piulades compartides al compte oficial de Twitter de la línia R4, la circulació per una única via entre les estacions de Sabadell i Terrassa porta efectuant-se des de les 17.30 hores de la tarda. 

 

 

 

Un Rodalies atropella una persona al Baix Llobregat

Aquest matí ha tingut lloc un altre atropellament per un comboi de Rodalies, si bé en aquesta ocasió els fets s'han produit al municipi del Prat de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Arran l'incident, les línies R2, R2 Sud i R2 Nord han registrat diversos minuts de retards.

 

Comentaris