IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Retards de més de mitja hora a la línia R2 de Rodalies a causa d'incidències entre Sitges i Cunit

Els retards arriben a superar la mitja hora en punts importants de la circulació ferroviària

Un tren de Rodalies RENFE a Sabadell Sud
Un tren de Rodalies RENFE a Sabadell Sud | CatalunyaDiari.cat

Aquest dimecres, 23 de maig, es registra fins a mitja hora de retard a la línia R2 de rodalies. Segons informa el mateix servei, els trens amb destinació Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders circulen amb afectacions que poden superar els 30 minuts. 

Les afectacions, que afecten la línia R2 sud i R2 nord, es deuen a incidencies a les instal·lacions entre les estacions de ferrocarril de les localitats de Sitges i Cunit

Retards de dos quarts d'onze d'aquest matí

Es registra, doncs, gairebé una hora d'afectacions al servei. Els trens de les línies R2 nord i sud amb direcció a centres molt transitats com Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders, surten amb ostensibles retards que arriben a la mitja hora. 

Les incidències derivades entre Sitges i Cunit han provocat que punts clau de la circulació ferroviària —les estacions de Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders són el punt d'encontre de molts trajectes— hagin quedat aturats durant més del previst. 

 

La incidència, solucionada

El servei de Rodalies ha resolt, finalment, les incidències al punt de dos quarts de dotze del matí. Segons han informat, així mateix, s'està duent a terme la recuperació progressiva de freqüències i horaris a la línia R2. 


Comentaris

envia el comentari