Retards a les línies R11 i RG1 de Rodalies per una incidència elèctrica entre Sils i Maçanet de la Selva

En alguns casos, les demores poden superar els 30 minuts

Una incidència en la instal·lació elèctrica està causant problemes a Rodalies
Una incidència en la instal·lació elèctrica està causant problemes a Rodalies | Cedida

A primera hora d'aquest matí, un tren de la línia RG1 de Rodalies, que cobria el trajecte entre Figueres i L'Hospitalet de Llobregat, ha quedat detingut entre Sils i Maçanet de la Selva, per una incidència en el subministrament elèctric. Al mateix temps, un tren de la línia R11 que cobria el trajecte entre les estacions de Barcelona Sants i Figueres ha quedat aturat en el mateix punt. 

Segons ha indicat Rodalies de Catalunya, ara mateix hi ha circulació per via única entre Maçanet i Caldes de Malavella, i les afectacions poden arribar en alguns casos als 45 minuts. De fet, alguns combois poden quedar-se aturats durant més temps de l'habitual a les seves estacions, a mesura que s'acostin al punt problemàtic. 

Un atropellament a Figueres, fa unes setmanes

Fa uns dies, les mateixes línies de Rodalies van registrar nous problemes després de produir-se un atropellament a l'altura de Figueres. En concret, el succés va tallar el pas de trens per una de les vies que uneix la capital de l'Alt Empordà i el municipi de Portbou, a la frontera amb França.

En aquell cas, els retards van superar els 45 minuts de durada, per l'alternança de combois entre els dos municipis gironins. No es tracta d'una excepció, ja que la línia R11 és la que més atropellaments registra al llarg de l'any. 


Comentaris

envia el comentari