Retards de 30 minuts en les línies R11 i RG1 per una avaria a la Selva

L'avaria s'ha produït en la infraestructura de Caldes de Malavella

Actualització 8/1/2020 a les 9.50 hores

Tècnics d'Adif han reparat a les 8.40 hores l'avaria que provocava retards de 30 minuts en les línies R11 i RG1 a Caldes de Malavella, segons ha informat Renfe. Els horaris es recuperaran progressivament.

Nova incidència a Rodalies

Nova incidència a primera hora del matí de Rodalies. Es registren retards de 30 minuts de mitjana en les línies R11 i RG1 per una avaria d'Adif en la infraestructura de Caldes de Malavella, a la Selva, que obliga a circular per via única en el tram Caldes-Maçanet. Aquesta incidència s'ha produït cap a les 7.10 hores, segons ha informat Renfe.

Comentaris irònics dels usuaris afectats

Alguns dels usuaris han lamentat a través de les xarxes socials no haver estat avisats de la incidència mentre estaven esperant en les estacions mentre que des de Rodalies han assenyalat que «ens consta que s'està informant per megafonia d'estacions».

D'altra banda, alguns usuaris han fet referència al fet que el canvi d'any no ha comportat millores en el servei que l'any passat ja va tenir moltes queixes per la quantitat d'incidències: «Bon any, tot segueix igual» o «el 2020 s'assembla força al 2019».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari