Retards de més de trenta minuts a Rodalies per una incidència a Sants

Una avaria a Bellvitge ja ha provocat problemes a primera hora del matí

Una avaria en la senyalització causa retrassos
Una avaria en la senyalització causa retards | Rodalies

Dues avaries produïdes aquest dijous en el sistema de senyalització d'Adif de l'estació de Bellvitge, l'Hospitalet de Llobregat, i una altra posterior a les instal·lacions de Barcelona-Sants, han provocat retards generalitzats en les línies de Rodaliesque circulen per aquestes vies.

S'han detectat retards de més de trenta minuts a les línies R1, R3 i R4 de Rodalies en sentit nord per una incidència en les instal·lacions a l'estació de Sants. 

Problemes amb el sistema de senyalització

Un altre accident a Bellvitge, Hospitalet de Llobregat, a dos quarts de sis ja ha provocat problemes a primera hora del matí, però la circulació ja s'està normalitzant. En aquest cas es tractava d'una avaria que afectava el sistema de senyalització d'Adif, el que provocava una limitació de la capacitat operativa al tram entre Sants i el Prat del Llobregat. Això ha provocat retards en els serveis de les línies R2 Nord, R23, R14, R15 i R16. També s'han reduït les freqüències de l'R2 Sud.

Dues avaries en un matí

Rodalies Catalunya ha informat sobre les avaries a través del seu compte de Twitter. Tot i que segons la companyia l'avaria de Bellvitge havia estat solucionada i s'havia normalitzat el servei, només mitja hora després de l'anunci ja feia pública una altra avaria, aquesta vegada a Sants, que retardava encara la circulació de trens en sentit nord.

 

Canvis a la R4 

Rodalies Catalunya ha informat al seu compte de Twitter canvis i desviacions la R4 a causa de les avaries anteriors. Concretament, els trens amb origen Martorell i destinació Terrassa, entre Sants i Montcada Bifurcació, circulen desviats per Passeig de Gràcia, Clot i St. Andreu Comtal, no efectuant parada a Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera, St. Andreu Arenal ni Torre Baró.

Retorn a la normalitat

Adif ha informat que l'incidència està solventada a les 10.10 hores del matí. Segons informen, els trens aniran recuperant progressivament les seves freqüències habituals de pas per les estacions.


Comentaris

envia el comentari