Reté una noia a casa i abusa sexualment d'ella a Tarragona

Tots dos ocupaven una casa al barri de Sant Salvador | Va ser traslladada a l'Hospital Santa Tecla

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir l'home al barri de Sant Salvador | Cedida

Després d'aconseguir escapar-se el passat dilluns, 16 de setembre, una noia va denunciar a la Guàrdia Urbana de Tarragona el calvari que estava patint en una casa ocupa del barri Sant Salvador. Tot i estar amenaçada per un home, de nacionalitat marroquina, va explicar tots els fets als agents tarragonins, segons explica el 'Diari de Tarragona'.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Detingut per un delicte de maltractament

Una noia va conèixer per internet el detingut i estaven en una casa ocupa des del passat mes d'agost. Tots dos vivien en una casa al barri de Sant Salvador i, el jove de 26 anys, la tenia retinguda a casa fins que va poder escapar-se i, durant la tarda del dilluns, es va trobar uns agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. 

La jove va confessar que ho havia aconseguit, després que l'acusat no la deixes sortir de casa, ja que utilitzava la força per impedir-ho. En sortir de casa, però, la va localitzar i la va amenaçar per si explicava els fets a la policia i ho denunciava. A més de les agressions, la noia va declarar que l'obligava a mantenir relacions sexuals amb ell i, a més, volia casar-se amb ella per aconseguir la nacionalitat espanyola. 

En assabentar-se dels fets, els agents van acompanyar la noia fins a la casa ocupada, on es va procedir a la detenció del jove, el qual anava indocumentat i, a més, va negar que fossin parella. Se'l va detenir acusat d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic i, a la noia, se la va portar a l'Hospital de Santa Tecla, a fer-li una revisió de les lesions que tenia.


Comentaris

envia el comentari