IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Més de 10 quilòmetres de cues a l'A-2, a Sant Vicenç, per un accident

A hores d’ara, resta un carril tallat en sentit Martorell

Imatge d'unes retencions a l'AP-7
Les retencions a l'A-2 superen els 10 quilòmetres | CatalunyaDiari.cat

 

L'A-2 registra més de 10 quilòmetres de cues a l'altura de Sant Vicenç dels Horts a causa d'un accudent. Al punt de tres quarts de cinc de la tarda, un carril resta tallat en sentit Martorell i les aturades arriben fins a Cornellà de Llobregat. 

L'accident que bloqueja l'A-2, d'altra banda, ha tingut lloc al punt de les 15:37 hores d'aquest divendres i els seus efectes són evidents. Les retencions no es redueixen i cada vegada són més els cotxes que s'acumulen a l'alçada de Sant Vicenç dels Horts. 

Finalment, d'altra banda, cal esmentar que les cues coincideixen amb la clàssica operació sortida del cap de setmana i això fa que s'accentuï la situació a l'A-2. Després d'una hora i quart d'ençà de l'accident, Trànsit continua informant sobre els 10 quilòmetres de cues que obstaculitzen el trànsit en aquesta via. 

Jornada complicada a l'A-2

I és que l'accident que ha tingut lloc aquesta tarda no ha estat l'únic recés del dia a l'A-2. Al punt de les 12:00 hores d'aquest migdia, Trànsit ha informat sobre unes importants retencions a Pallejà per un altre accident. 

Aquestes, d'altra banda, ascendien fins als quatre quilòmetres i han suposat també una situació complicada en sentit Barcelona. L'accident matinal, com en el cas de Sant Vicenç dels Horts, també ha obligat a tallar un carril a la mateixa via. 


Comentaris

envia el comentari