Molts problemes l'entrada de l'A-2 per la Ronda de Dalt, a l'Hospitalet, per un accident

L'accident, a l'altura de l'Hospitalet, provoca a hores d'ara fins a 4 quilòmetres de cues

Importants retencions a les Rondes de Barcelona per un accident | Cedida

Un accident a la Ronda de Dalt, a l'altura de l'Hospitalet, provoca a hores d'ara fins a 4 quilòmetres de cues. De moment, a causa de l'afectació, es registra també un carril tallar a l'altura del punt quilomètric 16,00. 

De moment, encara no s'ofereix pas alternatiu i les cues, segons Trànsit, es mantenen des del punt de les 13.24 hores, quan s'ha produït l'accident a l'altura de l'Hospitalet de Llobregat.                

Les rondes de Barcelona són protagonistes força sovint pels accidents que s'hi produeixen, que obliguen a tallar les vies. A finals de gener la ronda de Dalt va viure un episodi de persecució, que va resultar amb un detingut i vehicles dels Mossos d'Esquadra destrossats

I a finals del 2018, un motorista de 53 anys va morir també en aquesta via quan, per causes que encara es desconeixen, va caure del vehicle quan es disposava a agafar la sortida número 9, la de Sarrià-Sant Gervasi, circulant en sentit Besòs. L'home va morir al mateix lloc de l'accident, convertint-se en la víctima mortal número 21 de l'any per accident de trànsit a la ciutat. 

Cues també a la Ronda Litoral per accident

Un altre accident, aquesta vegada a la Ronda Litoral, a l'altura de Sant Adrià, ha provocat també aturades de 2 quilòmetres en sentit Llobregat. Durant la nit d'ahir la via ja havia quedat tallada durant més de mitja hora provocant almenys dos quilòmetres de cua d'entrada a la ciutat en sentit Besòs i havent de desviar el trànsit per la sortida 14 de la carretera.

Un cotxe va bolcar cap a un quart de vuit de la tarda a la B-10, a l'altura del passeig de la Zona Franca. Una grua va retirar el vehicle i el trànsit es va anar normalitzant progressivament. 


Comentaris

envia el comentari