Circulació intensa i retencions en els accessos a Barcelona per la Diada

S’ha reforçat el servei de metro i es recomana arribar amb temps, ja que els voltants de la Diagonal estan tallats

Imatge d'arxiu de la manifestació de l'11-S del 2017 a Barcelona
Imatge d'arxiu de la manifestació de l'11-S del 2017 a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Amb motiu de la manifestació convocada per l’ANC a la Diagonal, avui al migdia s’ha registrat una circulació molt intensa a les vies d’accés de Barcelona, per l’acumulació de vehicles que es dirigeixen al centre de la ciutat.

Segons ha comunicat el Servei Català de Trànsit, durant el matí hi ha hagut diverses vies afectades amb retencions al voltant de Barcelona. Una d’elles ha estat la C-58, a Montcada  Reixac, on s’han registrat retencions o circulació lenta durant entre un i dos quilòmetres, així com a la C-17, a l’Ametlla del Vallès, i a la C-25, la C-37 i l'A-2 en direcció a la capital catalana. A més, a Manresa hi ha trànsit intens, a la C-55 en sentit sud. Però cap al voltant de les dues del migdia la circulació s’ha tornat més fluida i no es registren més incidències.

Només cal destacar que la Guàrdia Urbana ha tallat l’accés de l’encreuament del carrer d’Aragó amb el carrer de Marina i l’accés Llobregat per l’avinguda Diagonal. Sense perdre de vista tots els carrers afectats de l’Eixample i Gràcia a causa de la manifestació.

Normalitat en la mobilitat pel centre de la ciutat

Segons han informat des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), el metro circula amb normalitat pel centre de la ciutat. A més a més, a partir de les dues del migdia el servei s’ha reforçat per tal d’accedir a la manifestació de l’ANC i es recomana el seu ús.

TMB també ha advertit que es baixi a les estacions properes a la Diagonal i s’evitin les estacions properes per evitar així el col·lapse de les sortides i que alguns combois no puguin aturar-se a les andanes.

Com que la Diagonal està tallada, la Guàrdia Urbana ja va demanar als participants de la manifestació que arribessin amb molta antelació, al llarg del matí, i que tots els desplaçaments es fessin amb temps i metro, ja que tota la mobilitat de la ciutat està patint una «afectació important», segons ha explicat Carles Reyner, intendent de la Guàrdia Urbana.


Comentaris

envia el comentari