URGENT

🚨 Aïllats a Màlaga per possible coronavirus dos turistes que van viatjar a Itàlia

Un accident a l'A-2 provoca retencions a Sant Vicenç dels Horts

El sinistre ha obligat a tallar dos carrils de la mencionada via, en sentit Barcelona
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

En aquests moments hi ha dos carrils tallats a l'autovia A-2, com a conseqüència d'un accident. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, i ha provocat ja uns quatre quilòmetres de retencions en direcció Barcelona.

 

Retencions a les Costes del Garraf

 

Els conductors que han volgut travessar les Costes del Garraf aquest dilluns al matí s'han arribat a trobar fins al voltant de sis quilòmetres de retencions en direcció Barcelona. En concret, s'han produit problemes sobretot a la zona dels Túnels del Garraf, a Sitges, en direcció nord. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), és habitual que, durant la temporada d'estiu, es formin cues importants en aquest punt de la xarxa viària, sobretot els dilluns.

 

Diversos accidents aquest matí

Ara bé, aquest 23 de juliol, a més, també cal tenir en compte que s'ha produït un accident alguns accidents. En concret, al voltant de les 9.00 hores ha tingut lloc un primer sinistre a la carretera C-32, a l'altura de Castelldefels, en direcció Badalona, que ha provocat algunes retencions.

 

Posteriorment,també s'ha produït un accident a la carretera C-31, a l'altura de Badalona, que ha obligat a tallat un carril. A més, uns minuts després s'ha produït un segon accident a la C-31 a Castelldefels.

 

Accident mortal a Cervelló

Una dona va morir la tarda d'aquest diumenge, després de patir un greu accident de trànsit amb dos vehicles implicats a la carretera N-340, al seu pas per Cervelló, al Baix Llobregat. Les primeres informacions apuntaven que hi havia dues persones en estat crític, però finalment s'ha confirmat que una d'elles ha mort poc després del succés.

 

La víctima mortal és una dona de 38 anys i veïna de Rubí, única ocupant del seu vehicle. D'altra banda, un jove de 25 anys, únic ocupant del seu cotxe, va resultar ferit crític i va ser evacuat per aire amb l'helicòpter medicalitzat del SEM fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.