rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cinc quilòmetres de retencions a l'autopista C-32 al Baix Llobregat

El servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que les cues s'estenen des de Gavà fins a Sant Boi de Llobregat
Imatge d'arxiu d'unes retencions | CatalunyaDiari.cat

 

Matí de dimarts complicat a la xarxa viària de Barcelona. En concret, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), en aquests moments hi ha al voltant de cinc quilòmetres de retencions a l'autopista C-32, al seu pas pel Baix Llobregat. Les cues s'estenen des de Gavà fins a Sant Boi de Llobregat, en sentit Barcelona. 

 

Accident a l'AP-7 a la Roca del Vallès

Aquest dimarts, a més a més, també ha tingut lloc un accident a l'autopista AP-7, al seu pas pel municipi de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental. En concret, el sinistre s'ha produït en el punt quilomètric 128 de la via, i ha obligat a tallar un carril en sentit nord. Com a conseqüència del tall, a la mencionada autopista s'han acumulat al voltant d'un quilòmetre de retencions. 

 

 

Dilluns complicat a les Costes del Garraf

Recordem que ahir dilluns també es van acumular importants retencions a les carreteres del Garraf, en sentit Barcelona. En concret, els conductors que passaven per aquest punt de la xarxa viària s'han trobat amb un total de sis quilòmetres de cues en direcció nord. Els problemes més grans es van produir a la zona dels Túnels del Garraf, a Sitges. 

 

Des del Servei Català de Trànsit (SCT) es va indicar a CatalunyaDiari.cat que és habitual que es produeixin retencions en aquest punt, sobretot els dilluns, per la gran afluència de vehicles. Ara bé, ahir també van tenir lloc diversos accidents a la C-31 i a la C-32, que van aportar el seu gra de sorra per generar problemes.