Importants retencions a les carreteres catalanes aquest dissabte

L'autopista AP-7 i la C-63 són les vies més afectades, però també es registren problemes a altres punts de la xarxa viària

Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres | CatalunyaDiari.cat

Dissabte complicat per als conductors que han decidit circular per l'autopista AP-7 o per altres vies d'arreu de Catalunya aquest matí. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), en aquests moments hi ha importants retencions a diversos punts de la xarxa vària catalana, sigui per avaries o simples congestions del trànsit. 

Retencions de més de 7 km al Vallès

El Vallès és, com acostuma a passar, una de les zones més afectades. En concret, a la comarca del Vallès Oriental hi ha en aquests moments una congestió que supera els set quilòmetres de llargada entre els municipis de Cardedeu i Vilalba Sasserra, en sentit Girona. 

De fet, no es tracta dels únics problemes que hi ha hagut aquest matí a la mencionada autopista. Aquest matí, a primera hora,s'han arribat a acumular al voltant de 8 km de retencions en sentit sud, a l'altura del municipi de Vila-seca, al Tarragonès. En aquest cas, el motiu ha estat un camió que s'ha avariat, i ha obligat a tallar un carril. 

Girona, la demarcació més afectada

Ara bé, sens dubte, la demarcació més afectada per les retencions és la de Girona, on en aquests moments hi ha problemes a diferents vies. Per començar, cal dir que a l'autopista AP-7 hi ha uns tres quilòmetres de retencions a l'altura de la Jonquera, en sentit França, per un vehicle avariat que ha obligat a tallar un carril. 

A banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que a la C-63 hi ha uns 6 km de cua a l'altura de Lloret de Mar, en sentit sud. A banda, a la C-31 també s'han acumulat ja uns 2 km de retencions a Torroella de Montgrí, en sentit Verges. També cal dir que Trànsit també ha informat que a la carretera N-145 hi ha en aquests moments diferents trams amb retencions a les Valls de Valira, en sentit Andorra. 


Comentaris

envia el comentari