Retiren aliments i preservatius caducats d’un supermercat de Sagrada Família

Es va detectar que molts dels productes tenien la data de caducitat manipulada

Supermercat de la Sagrada Familia
La Guàrdia Civil de Barcelona ha intervingut en un supermercat del barri de la Sagrada Família per productes caducats | Twitter (@barcelona_GUB)

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detectat en un supermercat del barri de la Sagrada Família, a l’Eixample, un gran nombre d’aliments amb la data de caducitat manipulada. Entre els objectes hi havia begudes, salses i altres aliments i inclús preservatius, també amb la data canviada.

Els agents han explicat i advertit a Twitter el cas. Segons relaten, van ser els veïns els que es van queixar de l’establiment i la Guàrdia Urbana va decidir intervenir. En el procés es van trobar diverses irregularitats sanitàries, ja que més de 80 productes de l’establiment estaven caducats però la seva data màxima havia estat modificada perquè sembles que encara estaven vigents. Entre els productes els agents expliquen que hi havia vuit paquets de preservatius als quals se’ls havia tret el precinte extern per manipular la data de caducitat i després s’havia tornat a posar l’embolcall amb cinta adhesiva.

La Guàrdia Urbana ha acusat la titular del negoci d’un presumpte delicte contra la salut pública, a més s'ha aixecat una acta amb còpia a l’Institut de Salut Alimentaria (ISAL). Pel que fa als productes, els agents els han retirat de la venda i procediran a destruir-los.


Comentaris

envia el comentari