Retiren la custòdia de les seves filles a Rubí per veure vídeos d'atemptats gihadistes i decapitacions

Les nenes tenen 2 i 5 anys

Els Mossos d'Esquadra detenen dos veïns de Salou acusats d'un delicte de robatori amb violència
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra detenint un home. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat divendres, 9 de març, un home d’origen marroquí a Rubí, al Vallès Occidental, després que la seva exparella el denuncies per amenaces i insults.

De fet, i segons informa ‘Ser Catalunya’, es tracta de la cinquena vegada que és arrestat per un suposat delicte de violència de gènere. En total, però, acumula més de 13 detencions per robatori amb violència, lesions i atemptats contra agents de l’autoritat.

Atemptats i decapitacions al menjador de casa

Aquest home de 37 anys té dues filles, de 2 i 5 anys, les quals passaven molts dies a casa del pare, ja que la mare no en tenia prou cura d’elles, segons informa el citat mitjà. El problema ve quan, durant una visita rutinària, els serveis socials van comprovar com les nenes veien vídeos d’atemptats gihadistes i decapitacions al televisor del menjador de casa el pare.

Així doncs, i per aquest motiu, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència els ha retirat la custòdia a partir dels informes dels serveis socials i dels Mossos d’Esquadra. No obstant això, i malgrat que la policia ha redactat diversos documents alertant sobre una possible radicalització gihadista de l’home, la Comissaria General d’informació dels Mossos assegura que no hi ha vist cap indici i, per tant, no ha obert cap investigació.

Condemnats per enaltir grups gihadistes

L'Audiència Nacional espanyola ha condemnat aquest matí a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes dos ciutadans marroquins, un d'ells veí de Roda de Ter, a Osona, per difondre a les xarxes socials abundant informació de caràcter elogiós sobre organitzacions terroristes gihadistes.

No obstant això, el tribunal els absol del delicte d'integració en organització terrorista del qual van ser acusats per la fiscalia i l'Associació de Víctimes del Terrorisme, que sol·licitaven condemnes de sis i set anys de presó, respectivament, així com d'altres tipus penals alternatius o subsidiaris, en descartar que els dos acusats tinguessin cap mena de relació amb aquestes organitzacions, ni que tinguessin intenció de col·laborar, ni de realitzar cap acte o activitat de caràcter terrorista.


Comentaris

envia el comentari