Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del periodista David Ruiz.

Revelen la causa de la mort del periodista David Ruiz

David Ruiz tenia antecedents de depressió

La mort de David Ruiz, un dels periodistes més estimats de Radio Televisión Canaria (RTVC), va deixar en xoc tothom dissabte passat, 13 de maig. Aquell dia, el cos de David va ser trobat sense vida a l'interior del seu totterreny al Barranco Real de Telde.

David Ruiz, de 48 anys, havia desaparegut uns dies abans. I la veritat és que cap a les 7.50 del matí d'aquell dissabte, el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat va rebre un alarmant avís. I és que s'havia trobat al Barranco Real un totterreny i al seu interior hi havia el cadàver del periodista canari.

En primer lloc, hi van anar els Bombers de l'illa de Gran Canària, membres de la Policia Nacional i unitats del servei d'Urgències sanitàries. El cadàver de David va ser trobat dins del Land Rover Discovery de color verd que conduïa.

La causa de la mort de David Ruiz, trobat sense vida a Gran Canària

Els Bombers del Consorci d'Emergències del Parc de la Garita van ajudar en tot moment a retirar el cos de David Ruiz. I aquest va ser portat posteriorment a l'Institut de Medicina Legal de Las Palmas de Gran Canaria.

Foto del totterreny on es va localitzar el cos del periodista David Ruiz.
A l'interior del vehicle va ser localitzat el cos del periodista. | El Día, la Opinión de Tenerife

En aquell lloc, se li va fer l'autòpsia de rigor. I finalment s'ha conegut la causa d'aquesta mort que ha deixat commocionats tots els companys de professió de David Ruiz.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El fill del periodista es va posar contacte amb la policia uns dies abans per denunciar la seva desaparició. Tot i això, després d'una mica més d'una setmana s'ha sabut que David Ruiz tenia antecedents de depressió.

Per tant, s'ha conegut tristament que les primeres hipòtesis ja parlen que es podria tractar d'un suïcidi. Sens dubte, un dolorós final per a aquest periodista que exercia des de feia molts anys a la televisió pública canària.

Dol al periodisme canari després de l'adeu de David Ruiz

Una de les que més unida estava amb ell era la periodista de Radio Televisión Canaria Carmen Zamora. La veritat és que Carmen va ser una de les que va voler recordar la figura de David publicant un missatge en què recordava com de bon company era el canari.

Imatge dels llums d'un cotxe de policia
La policia va trobar el cos sense vida del periodista canari David Ruiz. | CatalunyaDiari

«Hi va haver un temps en què la gent feia, desfeia i no comptava. Hi va haver un temps on l'amistat estava entre els primers llocs dels valors», començava el missatge.

«I hi va haver un temps en què va haver-hi gent que feia de l'amistat el valor principal», finalitzava. Aquest va ser el seu homenatge més sincer a un dels millors amics que va tenir en la seva professió.

Sens dubte, un missatge que va arribar al cor a tots els familiars i amics de David. Malauradament, s'han quedat orfes d'un home que era una part molt important de Radio Televisión Canaria (RTVC).