IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Revelen els missatges que van intercanviar els amics de ‘La Manada’ en assabentar-se de la seva detenció a Pamplona

Molts dels seus amics dubten de la violació i expliquen: «Qui faci això avui en dia és per matar-lo, de debò»

Imagen de los integrantes de 'La Manada'.
Imatge dels integrants de 'La Manada' a Pamplona | Cedida

El cas de 'La Manada' continua instal·lat a la primera plana informativa. Després que sortissin a la llum unes gravacions on s'hi podien sentir diferents membres del grup sevillà abans i després de dur a terme l'abús sexual a la jove madrilenya, avui 'El programa de Ana Rosa' ha tornat a saltar a la palestra per revelar quins haurien estat els missatges de veu enviats al grup de Whasapp després de ser detinguts a Pamplona. 

Un dels amics del grup, en assabentar-se de la situació, explica: «El típic, fan el guarreo… i, ara doncs… et denuncien. Em cago en els seus morts, quillo!». Al fil de la declaració, aquest afegeix: «Ara caldrà veure el que els hi ha explicat la tia i com ho ha explicat, saps?».

Imagen de uno de los audios.
Captura de pantalla d'un dels documents de veu | Telecinco

 


«Estic segur al cent per cent que no ha estat una violació»

A través del mateix grup de missatgeria instantània que feien servir els membres de 'La Manada' per presumir de les seves 'conquestes', molts dels seus amics van posar en dubte la violació a la jove.

En aquest sentit, els nois al·leguen que els veuen incapaços de dur a terme una pràctica d'aquesta dimensió i, per la qual cosa, mostren la seva contrarietat amb la detenció.


«Quillo... 'guarrearla' no et dic que no, però violar-la, no ho crec. Estic segur al cent per cent que no ha estat una violació», explica un dels integrants del grup de WhatsApp mentre afegeix: «Ha estat el típic 'guarreo'… n'ha vingut un, després un altre, un altre, un altre… i quan s'ha vist amb cinc per tots costats….. Uuuuuf. Quina tela, quillo! Ojú!».

Imagen de uno de los audios.
Imatge d'un dels àudios | Telecinco

 

«No veig aquesta gent violant una tia»

És una altra de les revelacions dutes a terme al grup. «A veure jo hi poso la mà al foc, la veritat... Jo no veig aquesta gent violant una tia», diu un dels membres del grup mentre afegeix: «Avui en dia no cal violar una noia. I és que el que faci això és per matar-lo, de debò».

Finalment, un dels membres del grup acaba apuntalant: «Ara la tia ha explicat que l'han violat, que l'han agafat… que l'han forçat al portal entre uns i uns altres… ufff… mare meva. Quin problema». 


Comentaris

envia el comentari