CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una víctima mortal en un xoc frontal a l'N-340 a Altafulla

Ricardo González, el jutge que va demanar l'absolució de 'La Manada': «Parlo a les meves actuacions i sentències»

El ministre Rafael Catalá el va posar en el punt de mira en explicar que «tots saben que té un problema»
Ricardo González, el magistrat que va demanar l'absolució de 'La Manada' | ETB

 

«Amb molt ànim, serè, tranquil i emocionat», així confessa que es troba Ricardo González. El magistrat que va demanar l'absolució de 'La Manada' i del qual el ministre Rafael Catalá va explicar que «té un problema i tothom ho sap», va trencar el seu silenci per assegurar que «els meus companys, la meva família i els meus amics» han estat al seu costat permanentment per ajudar-lo a superar aquests dies. 

 

A les portes del Palau de Justícia de Pamplona, espai en el qual jutges i fiscals de Navarra s'hi reuneixen cada dijous per demanar 'una Justícia independent i de qualitat’, González no va voler entrar a valorar el perquè de la seva petició jurídica.  

 

«Jo parlo a les meves actuacions i sentències», expressava el mateix magistrat mentre al·legava: «No entro en comentaris que es facin sobre la meva persona». Un context que el jutge va aprofitar, doncs, per no entrar en un joc d'acusacions amb el ministre de Justícia espanyol, Rafael Catalá.

Compta amb el suport de l'advocat de ‘La Manada’

Agustín Martínez, advocat de 'La Manada' | La Sexta

 

Agustín Martínez és un dels principals suports del jutge. L'advocat de quatre dels cinc membres de ‘La Manada’ no va dubtar en donar el seu suport absolut a la petició del jutge González en explicar que aquest havia «expressat brillantment el vot particular»


Per això mateix, Martínez va servir-se de la demanda del jutge en qüestió per treure pit i explicar: «Per això mateix no han de romandre, ni un dia més, a la presó».

Rafael Catalá i la seva pugna amb Ricardo Rodríguez

Rafael Catalá en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Rafael Català va sorprendre tothom el passat dilluns, 30 de maig, en explicar que «tothom sap que el jutge Rafael González té un problema» i que «tothom» ho sabia

 

Aquestes paraules van significar que part del col·lectiu judicial al qual representa li girés l'esquena demanant-li la dimissió immediata. S'aferraven, a més, que el ministre havia tret a la llum que sabia que González havia comptat amb alguna causa oberta amb la justícia

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.