URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Roba joguines sexuals d'or per valor de 20.000 en un sex shop de Barcelona però es descuida els carregadors

Els fets es van produir el passat dimarts, 20 de gener, a la nit
El lladre en qüestió mentre es trobava robant a la botiga | CatalunyaDiari.cat

 

Un lladre ha tingut un brutal descuit mentre intentava robar en un sex shop de Barcelona. Els fets s’han produït a la botiga ‘Love Stop’ de Barcelona quan un encaputxat s’ha emportat un seguit d’objectes eròtics per un valor de 20.000 euros.

 

Uns productes que, d’altra banda, estaven banyats en or de 24 quirats. De fet, el lladre no es va estar de res i, aprofitant que coneixia «molt bé» l’establiment, va optar per furtar els «productes més cars».

 

Un descuit, però, va fer que tot el pla se n'anés en orris. I és que el lladre va descuidar-se unes peces essencials per al funcionament dels objectes robats: els carregadors.

Un descuit que el delata

El lladre va accedir a l’establiment el passat dimarts, 20 de febrer, a la nit. Segons ha reportat el ‘324.cat’, el furt va ser totalment enregistrat per les càmeres de seguretat de la botiga tot i que els propietaris d’aquesta no han volgut denunciar-ne el robatori fins avui per motius de seguretat.

 

L’enregistrament de les càmeres, d’altra banda, va permetre veure en acció la metodologia del lladre. Aquest, de fet, no portava eines per obrir les prestatgeries de vidre on es trobaven les peces d’or i, per aquest motiu, va servir-se d’altres joguines sexuals per trencar els vidres i emportar-se els objectes d’or.

 

El lladre es va emportar tres productes d'una col·lecció eròtica molt valuosa, ja que el preu de cadascuna d'aquestes joguines oscil·la entre els 2.000 i els 12.000 euros. Alguna d’elles, fins i tot, pot arribar als 20.000 euros.

 

Els Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

La fusió del material, molt complicada

És el darrer error de l’implicat. Segons han indicat les fonts de la botiga, és molt complicat fondre les peces robades i, per la qual cosa, l’home «difícilment» podrà treure un gran rèdit econòmic del botí.

 

Els treballadors, finalment, han explicat també que és molt difícil fer funcionar les peces robades sense els corresponents carregadors.