Una dona colpeja dos vigilants del metro de Barcelona.

Vídeo: Roba la porra d'un vigilant al metro i el comença a colpejar a Badalona

La dona està detinguda per un delicte de lesions

Surrealista succés aquest cap de setmana al metro de Badalona, al Barcelonès. Quan una parella va atacar a dos vigilants de seguretat del metro amb una porra.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge a Badalona una dona per colpejar reiteradament dos vigilants del metro amb la porra que li va agafar a un d'ells, segons han confirmat fonts policials. 

Els fets van passar diumenge a les 8:15 hores del matí a l'estació de Pep Ventura de la L2, a Badalona

Li va agafar la porra a un dels vigilants

Com es pot veure en un vídeo, els vigilants intenten retenir l'acompanyant de la dona, moment que aquesta aprofita per agafar la porra d'un d'ells i colpejar-los reiteradament. 

A més, també va ser gravat el moment de l'agressió i, en les imatges, es pot observar com l'agressora colpeja contínuament als dos vigilants.

Finalment, la dona també va ser retinguda, quan un dels treballadors del metro la va fer caure a terra amb la intenció d'immobilitzar-la i, així, impedir que els seguis colpejant amb la porra. 

Els Mossos van detenir la dona per un presumpte delicte de lesions i l'acompanyant ha quedat investigat. L'origen de la baralla de moment es desconeix.

Un any de presó i dos més sense pujar al metro

Un jove va acceptar a finals dels mes passat la pena d’un any de presó i dos sense poder pujar al metro per uns grafitis que va fer en diversos vagons el març de 2018.

L’acusat va entrar de matinada amb 10 persones a l’estació de Mercat Nou i quan el comboi es va aturar van començar a fer-li pintades. Quan la policia va intervenir, els seus companys van fugir, però ell va ser detingut. 

Al judici, va al·legar que patia un trastorn esquizofrènic i que aquella nit va actuar impulsat pels efectes de la malaltia. 

La fiscalia ho va acceptar i va rebaixar la petició de pena que feia: de 6 anys de presó a només un. 

Totes les parts ho van avalar i tot seguit se li va suspendre la condemna perquè no tenia antecedents penals i la pena és inferior a dos anys.