Encasten el cotxe contra el Mataró Parc i roben en una joieria del centre

Els lladres se’n van endur un abundant botí de rellotges d’alta gamma

Imatge de l'estat en què ha quedat la porta del centre comercial
Imatge de l'estat en què ha quedat la porta del centre comercial | Cerdanyola Directo

Faltaven poc més de deu minuts per les quatre de la matinada del passat dimecres quan un Seat Ibiza amb quatre persones a l’interior es va encastar contra la porta principal del Mataró Parc, a la capital del Maresme. Els lladres van aconseguir trencar els elements de seguretat i accedir al centre comercial.

A l’interior es van dirigir cap a la joieria Time Road ubicada a la planta baixa. Allà, van trencar el vidre de l’aparador a cops de mall i van fer un forat per poder entrar a la botiga, d’on en pocs minuts van poder sortir amb un abundant botí de rellotges d’una marca d’alta gamma, tal com van gravar les càmeres de seguretat.

Quan estaven a l’interior de l’establiment van saltar les alarmes i ràpidament els Mossos d’Esquadra es van dirigir cap al centre comercial. No obstant això, quan hi van arribar els lladres ja havien fugit amb el mateix cotxe que havien encastat a la porta principal. Ara, la policia catalana ha obert una investigació sobre els fets.

Un robatori similar fa quatre anys

Aquesta no és la primera vegada que el Mataró Parc pateix un robatori en el qual els lladres van entrar amb el cotxe al centre comercial. L’octubre de 2014, un Ford Escort va ficar-se per una porta de servei lateral i va anar pels passadissos fins a la zona de restauració. Allà, els lladres van arrencar un caixer automàtic, però, veient que no el podien treure i que el guàrdia de seguretat havia avisat als Mossos, van fugir a peu deixant el cotxe dins el centre comercial.

Encasten el cotxe per robar en una tenda de mòbils de Reus

Fa unes setmanes, uns lladres també van fer servir el mètode de l’allunatge per entrar a robar en una tenda de mòbils ubicada al carrer de Jesús de Reus. Els fets van tenir lloc als voltants de les quatre de la matinada, quan van encastar el vehicle contra la reixa d’una botiga de Vodafone i van fer un forat per poder entrar-hi.

Un cop dins, els atracadors van anar directament pels mòbils d’alta gamma que hi havia a l’establiment. Segons veïns del carrer que van sortir als balcons en sentir el soroll, mentre un dels lladres esperava dins del vehicle, els altres tres van saquejar la botiga i en poc més de deu minuts ja havien marxat abans que arribessin els Mossos d’Esquadra.


Comentaris

envia el comentari