Un robatori en un restaurant de la Barceloneta acaba amb una forta baralla

La policia investiga els fets i ara per ara no hi ha detinguts | Aquest incident se suma als molts episodis d'inseguretat del barri de la Barceloneta

La nit d'aquest dimecres, 24 d'octubre, va ser moguda altre cop a la Barceloneta. Un conegut restaurant del carrer de Pepe Rubianes de Barcelona acostuma a donar a joves del barri, la majoria es dediquen als robatoris pel barri i per la zona turística de la ciutat, el menjar que no venen o que sobre del servei. Cap allà a les 12 de la nit aquests nois, molt joves, s'acosten al restaurant i els responsables, tal com han explicat a CatalunyaDiari.cat, els hi donen el menjar, alguns cops, el primer que mengen en tot el dia.

Tot va començar amb una bossa de mà robada

Aquesta passada nit, un d'aquests nois va entrar al restaurant i es va emportar la bossa de mà d'un dels treballadors, segons han explicat fonts del restaurant a CatalunyaDiari.cat. Diverses persones el van veure i el responsable del bar va sortir a l'exterior a parlar amb els nois, i els hi va dir que si els hi tornaven la bossa que havien robat de l'interior de l'establiment, els hi donarien, com cada dia, menjar. En comptes de retornar l'objecte al seu legítim propietari, i com es veu al vídeo que acompanya aquesta notícia, un dels nois va agredir al responsable del restaurant.

Va ser en aquest moment que es va iniciar una baralla entre aquests joves, coneguts del barri, i els treballadors del restaurant per defensar al seu cap. Els joves, com es veu a les imatges de les càmeres de seguretat que estan investigant des de la Guàrdia Urbana, tiren objectes contra el restaurant i agredeixen a més persones. Els cambrers del local surten també amb un pal i cadires que fan servir per foragitar els joves. Finalment, els nois van marxar del carrer corrents.

Imatge de les càmeres de seguretat de la baralla.
Imatge de les càmeres de seguretat de la baralla. | CatalunyaDiari.cat

Quan va arribar la policia, els responsables del restaurant van explicar qui eren els agressors i on s'acostumaven a reunir; la Guàrdia Urbana ha obert una investigació dels fets i ara per ara no consten detinguts. Segons ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, cap de les persones que es van veure involucrades en l'agressió i la baralla d'aquest dimecres a la nit no van necessitar atenció mèdica.

Persecució pels carrers de la Barceloneta i del Raval

La nit abans, la del 23, també havia sigut moguda a la Barceloneta. Una perillosa persecució de la Guàrdia Urbana de la ciutat va permetre detenir tres persones que havien robat un vehicle a Sant Cugat. Van ser detectats per la policia de Barcelona i, després de tirar a terra un agent motoritzat, van escapar-se i van protagonitzar una persecució pel Raval i per la Barceloneta, fins que van poder ser interceptats i detinguts al tram final del passeig de Colom, arribant ja al barri mariner. Els veïns fa mesos que denuncien la inseguretat que es viu a la Barceloneta.


Comentaris

envia el comentari