Imatge de la cua que s'ha format al km 317 de l'AP-7, durant el control de mobilitat que han fet els Mossos a l'àrea de servei del Baix Ebre.

Amb el camioner dins: Surrealista robatori en una àrea de servei de l'AP-7

Un camioner era dins del seu vehicle quan tres lladres van aprofitar per tallar-li la lona del remolc i endur-se la part de les caixes de roba que transportava

Surrealista robatori a l'AP-7. Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, d'entre 30 i 37 anys, per robar mercaderia d'un camió estacionat en una àrea de servei de la Porta Catalana. També per fugir en ser enxampats i protagonitzar una persecució de 7 quilòmetres per l'AP-7 conduint de forma temerària.

Els fets van passar la matinada del 13 de juny, quan cap a tres quarts de tres. El camioner que estava aturat en aquest punt va sentir soroll a la part posterior. Quan va sortir de la cabina, va comprovar que li havien tallat la lona del remolc i s'havien endut part de les caixes de roba que transportava. Els mossos s'hi van desplaçar i van iniciar la recerca.

Els van localitzar al punt quilomètric 23 i els van fer senyals acústics i lluminosos. El vehicle, però, va fer cas omís i va accelerar per escapar.
 

Set quilòmetres a gran velocitat per l'AP-7

El cotxe va conduir de forma temerària durant una 7 quilòmetres per l'autopista. A l'alçada de Borrassà, a l'Alt Empordà, les dotacions policials van aconseguir aturar-lo. Un cop aturat, però, els tres ocupants van sortir corrent del cotxe i van travessar la via, posant en perill a la resta de conductors.

Finalment, els mossos els van interceptar i detenir. Va ser aleshores quan els Mossos d'Esquadra van detectar que es tractava d'una banda especialitzada en aquest tipus de furts.

Durant el registre, van trobar gran quantitat d'objectes que provenien del furt a l'interior del camió. També van trobar-hi material tipus, tisores, cúters, guants, etc. que suposadament els lladres utilitzen per cometre els robatoris.

Tots els arrestats, amb antecedents

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres el mateix 13 de juny.

La policia els atribueix els delictes de furt a l'interior de vehicle, resistència i desobediència als agents de l'autoritat. També danys i contra la seguretat viària. En aquest cas, els Mossos ho fan per haver originat un greu risc per a la circulació.