Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Tortosa

Entren a cops de tapa de claveguera a una òptica de Salt i s'emporten diverses ulleres

Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació dels fets

La matinada passada un grup de lladres va robar en un centre òptic del municipi de Salt, al Gironès. Els assaltants van  destrossar el vidre del local amb una tapa de claveguera i es van emportar més de 30 ulleres de l'expositor, segons informa el rotatiu 'Diari de Girona'. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tant la Policia Local de Salt com els Mossos d'Esquadra, que són els que ara es troben a càrrec de la investigació  per intentar trobar als culpables del robatori amb força.

Alguns testimonis que van veure l'incident apunten que  dos homes haurien trencat l'aparador pels volts de tres quarts de tres de la matinada del dimecres. Els lladres no van aconseguir entrar dins del local, malgrat això, sí que van accedir a l'aparador, d'on es van emportar tot el material que van tenir a mà.

Altres robatoris amb la mateixa tècnica

En la mateixa zona del robatori, tant Salt com a la ciutat de Girona, haurien tingut lloc robatoris amb el mateix 'modus operandi' amb anterioritat. A més, aquest no és el primer robatori que pateix l'establiment òptic. L'any 2017 uns lladres van rebentar l'aparador a cops de pedra, en aquella ocasió van aconseguir entrar dins l'òptica i es van emportar els diners de la caixa i diverses ulleres. A més a més, el local és part d’una farmàcia que fa un parell de mesos també va ser assaltada  per una persona que anava camuflada i tapada.

També et pot interessar...