Roben 600 euros a una àvia de 92 anys en sortir d’un banc a Vilanova i la Geltrú

La Policia Local no ha trobat els dos individus que van assaltar la dona

Imatge arxiu Policia Local Salt
Una dona de 92 anys ha estat víctima d'un robatori en sortir d'un banc amb 600 euros a Vilanova i la Geltrú | CEDIDA

Una dona de 92 anys va ser víctima d’un robatori quan sortia de treure diners d’una entitat bancària a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Concretament, els individus que la van assaltar es van endur un total de 600 euros en metàl·lic que l’àvia havia retirat del banc divendres passat, però la Policia Local encara no els ha trobat.

Roben 600 euros a una àvia de 92 anys

Segons ha indicat el diari digital del Penedès ‘Eix Diari’, la dona havia anat a l’entitat bancària situada a la rambla Principal de la ciutat per retirar una gran quantitat de diners que va guardar en una butxaca del carro de la compra que duia. Un cop va sortir al carrer, però, dos individus la van distreure per endur-se els diners. Quan la dona va adonar-se’n, al voltant de les dues del migdia del passat divendres 26 d’abril, va anar a la comissaria de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú per interposar una denúncia per robatori.

L’àvia va explicar als agents que en sortir de l’entitat bancària dos homes es van acostar a ella i un d’ells la va començar a distreure. Llavors l’altre va aprofitar el moment per robar-li el carro de la compra, amb els 600 euros guardats a l’interior d’una de les butxaques. Tot i que la dona va descriure els dos individus, els agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú encara no han localitzat els autors del robatori.


Comentaris

envia el comentari