▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Vídeo: Robatori amb extrema violència al metro de Barcelona

El metro de la ciutat comtal s'ha convertit en un punt on augmenten considerablement els robatoris amb excessiva violència

El metro de Barcelona continua sent focus d'inseguretat i constants crims a la ciutat. L'última agressió va tenir lloc el passat 31 de gener al voltant de les 11 de la nit, a l'estació de Navas de la línia 1 del metro de la ciutat comtal, quan les càmeres de seguretat van enregistrar un robatori amb extrema violència.

A les imatges es pot veure un home, amb caputxa i la cara tapada, atacant una dona de mitjana edat per robar-li la bossa de mà. Ella es resisteix i es pot veure com l'atacant continua l'agressió fins a llançar-la a terra. En veure que ella continua resistint, l'home treu una arma blanca de la seva butxaca -probablement unes estisores- i intenta punxar la dona.

Després d'uns anguniosos minuts, l'atracament desapareix de la vista de la càmera mentre l'agressor arrossega la seva víctima per terra. Segons confirmen fonts del metro de Barcelona a 'El Caso', l'agressor ja ha estat identificat i se'l reconeix com un dels habituals carteristes del metro de Barcelona, de nacionalitat estrangera, però encara no ha estat detingut. 

Per la seva banda, també s'ha pogut saber que la dona va resultar ferida però no es pateix per la seva vida. El metro de Barcelona veu incrementada, d'aquesta manera, la seva tassa de robatoris amb violència, molts d'ells similars a aquest nivell d'agressivitat amb les víctimes. La investigació continua oberta i amb aquestes imatges i aquelles captades per la resta de càmeres de l'estació de metro, la policia espera poder detenir l'agressor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari