IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Roben a la mesquita, en un forn i a Càritas en una nit a Torroella

Els Mossos d'Esquadra van rebre tres denúncies consecutives en un escàs marge de temps

Els Mossos d'Esquadra, en arxiu
Els Mossos d'Esquadra va rebre tres denúncies consecutives en molt poca estona | CatalunyaDiari.cat

Nit moguda a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà. Durant la matinada del passat dimarts, 20 de novembre, en molt poques hores es van produir tres robatoris a tres establiments diferents del municipi. Concretament els lladres van actuar a una mesquita, a una fleca i a la seu de Càritas del poble.

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal de l’Empordà va rebre les tres denúncies en molt poques hores. Un cop rebudes, es va iniciar una investigació per localitzar els autors dels fets. La policia científica ha realitzat les actuacions pertinents per trobar indicis en els locals on es van cometre els delictes.

S’enduen la caixa forta d’una fleca del centre del poble

La primera denúncia es va produir al voltant de la mitjanit. Va ser llavors quan els treballadors d’una fleca situada al passeig de Vicenç Bou van trucar als Mossos d’Esquadra. Els lladres van forçar la porta del darrere i es van endur la caixa forta, sense que s’hagi fet públic quina suma de diners contenia.

El fugaç robatori de la mesquita 

La mesquita de Torroella, que es troba al carrer del Transport, també va ser robada durant la mateixa nit. En aquest cas, va ser a les set del matí quan es va denunciar que algú havia entrat trencant un vidre del darrere per robar. No només es van endur un ordinador i uns altaveus que tenien en un magatzem, sinó que van orinar a dins, provocant danys en alguns llibres.

D'altra banda, al voltant de les 9.15 hores, els Mossos van rebre l’avís del robatori al local que Càritas té al carrer de Sant Genís. Els lladres van sostreure diversos objectes i van remoure diversos armaris causant destrosses.

Detinguts per robar bosses de mà al Baix Empordà

Dos homes van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra el passat 30 d’octubre per ser els autors de diversos robatoris de bosses de mà, que sostreien de l’interior de vehicles. Els lladres, veïns de Palafrugell de 35 i 40 anys, esperaven en els aparcaments d’uns supermercats de Palamós i Sant Antoni de Calonge per trobar la víctima idònia. Un cop introduïa la bossa de mà, i mentre carregava la compra al maleter, cometien el robatori.


Comentaris

envia el comentari