Roben 1.000 euros a una llar d'infants a Tarragona

Els lladres van accedir a l'interior del centre trencant el vidre amb una rajola del carrer i es van endur també un ordinador

Uns lladres han robat 1.000 euros i un ordinador de la llar d'infants La Marieta de Sant Pere i Sant Pau.
Uns lladres han robat 1.000 euros i un ordinador de la llar d'infants La Marieta de Sant Pere i Sant Pau. | Maria Jimenez

Uns lladres han robat 1.000 euros a la llar d'infants La Marieta de Sant Pere i Sant Pau, a Tarragona. Els fets haurien tingut lloc la matinada d'aquest dimarts o dimecres, aprofitant que la llar es trobava tancada, segons ha declarat la propietària del centre a TarragonaDigital. Els individus, que van accedir a l'interior del local trencant el vidre amb una rajola del carrer, «ho van remoure tot» i «es van endur també un ordinador». Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per intentar trobar els culpables d'aquest robatori amb força. 

Els lladres van trencar el vidre de la llar d'infants amb una rajola

Els lladres que van entrar a la llar d'infants La Marieta van aconseguir un botí de 1.000 euros en metàl·lic i un ordinador. «Ens ho vam trobar tot remenat i, efectivament, van aconseguir emportar-se 1.000 euros i un ordinador», ha explicat la propietària del centre. Els fets van tenir lloc «o la matinada de dimarts o la de dimecres», ha afegit, de manera que haurien aprofitat la festa del Dia del Treballador per cometre els fets. 

Per tal d'accedir a l'interior del local, ubicat a l'avinguda dels Països Catalans, els lladres van utilitzar un fragment de rajola del carrer. «Van llençar la rajola contra el vidre i el van trencar per poder entrar», ha detallat la propietària, que va trobar-se la pedra al terra de la llar d'infants. 

Investigació oberta i més mesures de seguretat

La propietària de la llar d'infants, que va adonar-se del robatori aquest dijous, va denunciar els fets a la Guàrdia Urbana de la ciutat. Ara, però, són els Mossos d'Esquadra els que se n'encarregaran de la investigació. Després dels fets, des de la llar d'infants expliquen que estan pensant en augmentar les mesures de seguretat. A més, segons han assegurat, era la primera vegada que els entraven a robar.


Comentaris

envia el comentari