Roben 1.500 euros del cinema Maldà de Barcelona

La sala demana als clients que portin els diners justos, ja que s’han quedat sense canvi

Cinema Maldà de Barcelona
Dos homes encaputxats roben 1.500 euros de les taquilles del cinema Maldà de Barcelona | Cedida

El cinema Maldà, al centre de Barcelona, ha denunciat per les xarxes socials que el passat dissabte a la matinada dos homes amb passamuntanyes van trencar la porta de la taquilla i es van endur quasi 1.500 euros que hi havia a la caixa forta, diners que el cinema havia recaptat durant els últims dies, segons explica ‘Rac1’.

Ara, des del Cinema Maldà fan una crida perquè la gent que hi vagi porti els diners exactes de l’entrada, ja que no tenen efectiu per poder tornar el canvi. A més, s’han fet ressò dels fets a través del seu Twitter on remarquen que els lladres es van quedar amb tot el canvi del qual disposaven i necessiten que la ciutadania col·labori portant la quantitat justa del preu de l’entrada.

Els lladres van accedir únicament a la primera planta, on es troben les taquilles, per tant, no s’han produït desperfectes a la segona planta, on hi ha la sala de cinema, ni a la tercera, on està el projector, el que significa que després d’arreglar els desperfectes el cinema podrà tornar a funcionar amb normalitat.

Interior del cinema Maldà a Barcelona
El cinema Maldà demana als clients que portin el preu just de l'entrada, ja que no tenen canvi per donar-los | Cedida

 

El cinema més antic de Barcelona

El cinema, situat al cor del barri Gòtic, és el més antic de Barcelona i compta amb una única pantalla a la sala. Malauradament, el cinema no està passant el seu millor moment i l’any passat la recaptació de la taquilla ja va caure un 60%, el qual va generar un ran deute amb distribuïdores i els propietaris del local.

Aquest passat Nadal ja es va iniciar una campanya per aconseguir 250 nous socis. Es va crear una tarifa plana on, per 100 euros l’any, els socis podien anar al cinema cada dia i veure fins a cinc pel·lícules en versió original. Pels que no són socis de la sala també es va activar una tarifa reduïda de cinc euros entre setmana per pel·lícula i set els divendres i el cap de setmana. Gràcies a aquesta iniciativa el cinema va poder liquidar el deute que tenia.


Comentaris

envia el comentari