rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Roben un camió de matinada a Viladecans, al Baix Llobregat

Els Mossos busquen qui hauria pogut furtar l'IVECO model Trader 350 amb grua i matrícula 5703 FPL
L'IVECO model Trader 350 que ha estat robat aquesta matinada a Viladecans | Twitter / @anriradarcatala

 

Els Mossos d'Esquadra busquen un camió que va ser robat la passada matinada a Viladecans, al Baix Llobregat. Segons ha relatat el cos policial a CatalunyaDiari.cat, el vehicle va ser robat de nit en un polígon industrial de la localitat barcelonina i els Mossos ja es troben en plena investigació dels fets. 

 

El furt del vehicle, un IVECO model Trader 350 amb grua i matrícula 5703 FPL, ja ha estat denunciat pel seu propietari i la policia ja analitza què pot haver passat amb el camió de gran tonatge.

 

Així mateix, el succés ha tingut ressò a les xarxes, ja que grups com @antiradarcatala han publicat la imatge del camió robat, la matícula i les seves característiques a fi que algú pugui dir on es troba

  

El robatori d'un taxi a Barcelona, un altre cas sonat 

El West Bromwich va confirmar el passat 16 de febrer que quatre jugadors de l'equip van estar involucrats en el robatori d'un taxi a Barcelona, durant el viatge que va realitzar l'equip a la ciutat catalana a mitjans d'aquesta setmana.

 

Segons sembla, la plantilla del club de la Premier League va sortir a sopar lluny de l'hotel on s'allotjaven. Després de sopar, quatre jugadors van decidir anar a una discoteca del Port Olímpic. No obstant això, i quan van acabar la festa, aproximadament a les 5.30 hores de la matinada, es van trobar amb un taxi buit i van decidir emportar-se'l a l'hotel, sense que el conductor del vehicle se n'adonés.

 

 

Així doncs, els mateixos jugadors el van conduir fins a l'Hotel One i el van deixar aparcat just davant la porta. El recepcionista, bocabadat, va avisar a la policia. L'endemà, els agents va interrogar als futbolistes i els va obrir un expedient disciplinari.