Roben fins a set gossos de raça en una casa al Baix Camp

La propietària ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i a les xarxes socials | Van desaparèixer la matinada de divendres, 23 d'agost
Imatge d'un dels gossets robats a Alforja
Imatge d'un dels gossets robats a Alforja | Facebook / Marta Gil

Fins a set gossos van desaparèixer durant la matinada de divendres, 23 d’agost, en una casa d’Alforja, al Baix Camp. «Han entrat a casa i s’han endut els meus gossos!», denunciava la propietària a les xarxes socials. «Molts ja els coneixeu, són gossos molt bons, sociables i alguns són molt joves. Se’ls han endut i ens han destrossat», afegia.

 

La propietària, que ja ha denunciat el robatori davant la Guàrdia Civil, ha rebut el suport de més de 2.000 usuaris de Facebook, que han compartit la publicació i la recerca als seus respectius perfils.

 

 

«Imaginem qui ha pogut ser»

Els set gossos, de la raça American Bully, es diuen Cofee, Hotlips, Chups, Molona, Llaverito, Lacasito i Stratachuela. Els propietaris han remarcat que «només volem els gossos, no ens importa la resta». «Imaginem qui ha pogut ser el de la genial idea de robar-nos, però les coses no es fan així», han insinuat.

 

No és el primer cas de robatori de gossos American Bully a les nostres comarques durant aquests dies, fets que podrien estar relacionats amb les baralles il·legals de gossos.Comentaris

envia el comentari