ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

Roben per tercera vegada en tres mesos una botiga a Granollers amb el mateix mètode

Els lladres han aconseguit endur-se diversos productes de la Perfumeria Júlia d'aquest municipi

Els lladres han encastat un vehicle al vidre de la botiga | Twitter / @EL9NOU_VOr

La Perfumeria Júlia de Granollers, situada al carrer Anselm Clavé d'aquest municipi, ha patit un nou robatori la passada matinada. Segons han explicat els veïns, el delicte s'hauria produït a tres quarts de tres i s'hauria realitzat per quatre persones. Aquesta és la tercera vegada que roben aquest establiment des del passat mes d'agost i el sistema sempre és el de l'encastament d'un vehicle contra l'aparador, segons informa Ara Granollers.

  

  

Després d'encastar el cotxe contra el vidre, els lladres han entrat a la botiga i han aconseguit emportar-se alguns productes, però no han pogut robar tot el que planejaven. En ser descoberts, han deixat dins el local una bossa negra d'escombraries que pensaven omplir i una caixa de cartró plena de productes que han decidit no endur-se.

Els lladres han fugit amb el para-xocs afectat a causa de l'impacte i hores després una trucada ha informat els Mossos de l'aparició d'aquesta peça del vehicle a la carretera de Lliçà. Aquesta botiga és el tercer robatori que pateix en els darrers tres mesos, però són només uns dels múltiples atracaments que s'han produït a la ciutat. Per aquest motiu, l'Ajuntament està estudiant la possibilitat d'instal·lar càmeres de seguretat al centre i ampliar els punts de control automàtic en vehicle a l'illa de vianants.


Comentaris

envia el comentari