Roben un carretó d’una residència a Terrassa i se l’emporten enganxat al cotxe

Els agents van localitzar el vehicle al passeig vint-i-dos de Juliol amb el carrer Puig i Cadafalch

Els agents de la Policia Municipal de Terrassa van localitzar un turisme amb un carretó de roba enganxat | CatalunyaDiari.cat

El passat dilluns 25 de febrer la Policia Municipal de Terrassa va rebre la trucada d’un particular que informava els agents que havia vist un vehicle circulant amb un carretó metàl·lic enganxat, segons informa 'MónTerrassa'. Els policies es van dirigir fins al passeig del Vint-i-dos de Juliol amb el carrer de Puig Cadafalch, on es trobava el vehicle en qüestió.

El turisme duia enganxat a darrere un carretó metàl·lic, que poc després els agents van saber que havia estat sostret d’una residència i era utilitzat, habitualment, per transportar roba. Finalment, els agents van identificar al conductor del vehicle i es va informar els responsables de la residència que, si volien, podrien interposar una denúncia pels fets.

Policia Municipal a Terrassa
La dona borratxa va provocar una ferida lleu al llavi d'un dels agents i va donar cops a la mampara del vehicle policial | POLICIA MUNICIPAL DE TERRASSA

 

Una dona borratxa increpa i colpeja a la cara un policia a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va rebre el passat dimecres 8 de febrer a la tarda, concretament a les 17.10 hores, l’avís de què una dona borratxa estava molestant als clients d’un establiment. Segons informa ‘MónTerrassa’, l’encarregat de trucar als agents va ser el responsable d’un establiment situat al carrer del Marqués Comillas, a l’altura del carrer de Monturiol.

Una patrulla de la Policia Municipal es va personar als llocs dels fets per comprovar l’estat etílic de la dona que havia estat motiu de la queixa. Aquesta en veure’ls els va increpar i va colpejar a un agent a la cara provocant-li una lleu ferida al llavi. Davant d’aquesta agressió, els agents van procedir a detenir a la dona per un delicte d’atemptat contra l’autoritat i la van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. La dona hauria tingut una conducta agressiva durant el seu trasllat, ja que els agents van comunicar que es va donar tot un seguit de cops a la mampara del vehicle policial durant el trajecte cap al centre sanitari.


Comentaris

envia el comentari