Roben tres maletes de material valorat en 9.000€ a un equip ciclista al Baix Camp

Les maletes contenien material per la cursa extrema al Marroc, Titan Desert

Viorcam KH7
L'equip de Viorcam KH7 té la seu al municipi de Vinyols dels Arc | KH7 Sport

L'equip de Viorcam KH7, el qual està patrocinat per una empresa que té la seu a Vinyols i els Arcs, aquest dissabte, 27 d'abril marxarà al Marroc per participar en una de les curses més extremes, la Titan Desert. Abans d'endinsar-se en aquesta gran aventura, els participants van tenir un ensurt quan el passat dimecres, dia 24 d'abril, els hi van robar a Barcelona tres maletes plenes de material per a la cursa valorades en 9.000 euros. 

Roben tres maletes de l'equip Viorcam KH7

Aquest dimecres els participants de la cursa Titan Desert van anar a Barcelona per presentar el seu equip. Mentre els ciclistes i altres memebres de Viocram KH7 es presentaven al Centre de Recerca Biomèdica de Barcelona, els autors del robatori van aprofitar per accedir a l'aparcament, trencar les finestres del vehicle i robar-los tres maletes plenes de material per la cursa ciclista.

Viorcam KH7
L'equip que es va presentar dimecres al Centre de Recerca Biomèdica de Barcelona | KH7 Sport

 

Robatori valorat en 9.000 euros

Segons explica el Diari de Tarragona, l'interior d'aquestes maletes hi havia material valorat en 9.000 euros. El vehicle estava estacionat en un pàrquing proper al Centre i els lladres va trencar la finestra lateral i la del darrere per aconseguir les maletes de l'interior. Cada maleta contenia material valorat en uns 3.000 i en van robar tres. Aquestes maletes pertanyien als ciclistes que correran a la cursa, Abraham Olano, Sylvain Chavanel i Bertrand Gazeau.

L'equip de ciclistes ja ha denunciat els fets als cossos de seguretat i ara s'han vist en l'obligació de tornar a comprar el material robat. Bàsicament els lladres es van endur material d'esponsorització, com ulleres de sol, roba de ciclista i material per les bicicletes que tot sumat podia arribar als 3.000 euros per maleta.

La Titan Desert, una cursa extrema pel Sàhara

La Titan Desert MTB Marathon és una cursa de ciclisme de muntanya on els participants competeixen durant sis dies al desert del Sàhara marroquí. Els recorreguts es carcaterítzen per estar molt poc senyalitzats i la duresa de la prova està marcada per la llarga distància de les etapes. Aquesta cursa extrema es porta realitzant des del 2006.


Comentaris

envia el comentari