Busquen un menor de 14 anys desaparegut a Santa Coloma de Gramenet

El jove havia d'anar a classe de dibuix, però mai va arribar

Roberto, de 14 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramanet.
Roberto, de 14 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramanet. | Xarxes socials

Era el matí d'aquest dissabte 16 de juny, concretament les 9 del matí, quan el Roberto va sortir de casa seva per anar a classe de dibuix, a l'escola Joso de Barcelona, com feia cada cap de setmana. No es va endur telèfon mòbil però sí la seva cartera i els estris de dibuix.

Passades les tres de la tarda del mateix dissabte, la família del menor va començar a preocupar-se en veure que no tornava a casa, motiu pel qual van trucar al professor de dibuix. El docent va confirmar que el Roberto no havia anat a classe aquell dia.

Després de contacte amb diverses persones del seu entorn, la família va comunicar els fets a les autoritats i a les xarxes socials. Passades 24 hores de la desaparició, s'ha obert una investigació per part dels Mossos d'Esquadra amb l'objectiu de localitzar-lo.

El menor podria haver estat a La Maquinista

El Roberto té 14 anys, fa 1,45 d'alçada i, en el moment de la seva desaparició, duia un pantaló curt gris i una samarreta negra de la marca Nike. Aquest mateix diumenge la família ha rebut la trucada d'una companya de classe del menor, alertant que el noi podria haver estat al centre comercial La Maquinista de Barcelona, tot i que aquest extrem encara no s'ha confirmat.

Segons confirmen fonts properes al menor a CatalunyaDiari.cat, el jove havia estat castigat per mala conducta i feia uns tres dies, aproximadament, que mostrava un comportament estrany. De moment, les autoritats intenten recavar més informació sobre el menor.

Si algú té més informació sobre el desaparegut, pot trucar al 112 o al  657 16 99 83.


Comentaris

envia el comentari