La cosina d'Ángel Cruz sobre Gabriel: «Ha fet que els seus pares s'estimin més»

La jove sempre ha volgut ser Guàrdia Civil i ara encara ho desitja més

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

Rocío, la cosina d'Ángel Cruz que es trobava a Las Hortichuelas el dia en què va desaparèixer Gabrielestava passejant per una de les platges que tant li agradaven a ell
Imagen de Rocío.

 

La cosina de Gabriel ha aprofitat per agrair les mostres de suport de la gent i les «60 o 70 cartes» que reben cada dia: «La veritat és que nosaltres no pensàvem que això anava a ser així. Tu obres qualsevol xarxa social i a totes hi ha un «peixet», un gira-sol o una foto de Gabriel. Per això mateix, només podem agrair a tota la gent i a tot el món que ens ha ajudat». 

A més, també ha fet esment a la gran actuació de la Guàrdia Civil i ha assegurat que ella sempre havia volgut formar part del cos de seguretat i que ara encara té més motius per desitjar-ho.

Els pares de Gabriel, un exemple d'humanitat

La jove considera que els pares del petit són «un exemple d'humanitat» i que així ho han demostrat «des del principi fins al final». En relació a Ángel i Patricia ha afirmat que tenen molta força. «S'estimen i crec que Gabriel ha fet que s'estimin més. Haurà unit moltes vides en aquest món després de tot això», afegia.

El periodista de Telecinco li ha preguntat a la jove sobre la parella que està dibuixant la cara del petit al mural pintat a casa de la seva àvia. «Una parelleta que ha vingut de fora i s'han sumat a la iniciativa d'ajudar i amb tota la seva estima i suport ho estan fent», indicava agraïda.

Imagen del mural que están pintando sobre Gabriel.
Imatge del mural que estan pintant sobre Gabriel. | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari