rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a les Canàries

La cosina d'Ángel Cruz sobre Gabriel: «Ha fet que els seus pares s'estimin més»

La jove sempre ha volgut ser Guàrdia Civil i ara encara ho desitja més
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

 

Rocío, la cosina d'Ángel Cruz que es trobava a Las Hortichuelas el dia en què va desaparèixer Gabriel, ha explicat a un dels reporters de 'El programa de Ana Rosa' que la pèrdua del petit ha fet que els seus pares s'uneixin més. La jove estava passejant per una de les platges que tant li agradaven a ell quan ha aparegut Jorge Luque, un dels reporters del programa.

 

La cosina de Gabriel ha aprofitat per agrair les mostres de suport de la gent i les «60 o 70 cartes» que reben cada dia: «La veritat és que nosaltres no pensàvem que això anava a ser així. Tu obres qualsevol xarxa social i a totes hi ha un «peixet», un gira-sol o una foto de Gabriel. Per això mateix, només podem agrair a tota la gent i a tot el món que ens ha ajudat». 

 

A més, també ha fet esment a la gran actuació de la Guàrdia Civil i ha assegurat que ella sempre havia volgut formar part del cos de seguretat i que ara encara té més motius per desitjar-ho.

Els pares de Gabriel, un exemple d'humanitat

La jove considera que els pares del petit són «un exemple d'humanitat» i que així ho han demostrat «des del principi fins al final». En relació a Ángel i Patricia ha afirmat que tenen molta força. «S'estimen i crec que Gabriel ha fet que s'estimin més. Haurà unit moltes vides en aquest món després de tot això», afegia.

 

El periodista de Telecinco li ha preguntat a la jove sobre la parella que està dibuixant la cara del petit al mural pintat a casa de la seva àvia. «Una parelleta que ha vingut de fora i s'han sumat a la iniciativa d'ajudar i amb tota la seva estima i suport ho estan fent», indicava agraïda.

 

Imatge del mural que estan pintant sobre Gabriel. | Telecinco