Un tren de Rodalies queda aturat a Sant Adrià de Besòs per un atropellament

El succés ha afectat un comboi de la línia R1, que ha sortit d'Arenys de Mar a les 20.53 hores
Un tren de Rodalies de Catalunya en una imatge d'arxiu | Rodalies

 

El tren de la línia R1 de Rodalies que ha sortit aquesta nit a les 20.53 hores d'Arenys de Mar, i que havia d'arribar a les 22.12 hores a Molins de Rei ha quedat aturat a l'estació de Sant Adrià de Besòs, per l'atropellament d'una persona. Per ara, Rodalies de Catalunya no ha donat més informacions les causes de l'atropellament o la identitat de la víctima.

 

Ara bé, sí que s'ha informat que els viatgers que es trobaven a l'interior del comboi han estat evacuats i posteriorment dirigits cap a un altre tren, amb destinació l'Hospitalet de Llobregat. Amb tot, cal dir que el succés ha provocat retards de més de 30 minuts a les diferents línies de Rodalies, com a conseqüència de l'alternança per una sola via entre les estacions de Badalona i el Clot-Aragó. 

 

Un tren de mercaderia atropella una persona a Figueres

Fa poc, un tren de la línia R11 de Rodalies que cobria el trajecte entre Portbou i l'estació de Sants de Barcelona també va patir un incident similar. En concret, el comboi va quedar detingut a l'entrada del municipi de Figueres, a l'Alt Empordà, després de l'atropellament d'una persona.

 

En aquell moment, Rodalies de Catalunya va informar que el causant del succés no va ser un vehicle seu, sinó un tren de mercaderies que circulava per aquell mateix tram. Amb tot, cal dir que a Figueres s'han produït diversos atropellaments en el que portem d'any, i la mateixa alcaldessa de la ciutat, Marta Felip, va reclamar a Adif millores en la seguretat.