Tallada la Ronda de Dalt per l'incendi d'una furgoneta

La Guàrdia Urbana està duent a terme desviaments pel lateral de la via, tot i que les retencions ja són força evidents

Imatge de l'incendi a la Ronda de Dalt
Imatge de l'incendi a la Ronda de Dalt | Twitter

Matinal de successos a Catalunya. Si aquesta passada matinada s'havia de tallar l'Eix Transversal per l'incendi d'un camió, aquest matí de divendres s'han hagut de seguir els mateixos passos a la Ronda de Dalt, a Barcelona, per les flames decretades en una furgoneta. Això ha creat més de dos quilòmetres de retenció a l'altura de Roquetes, el que ha obligat a tallar les entrades tres i quatre de la Ronda de Dalt en sentit Besòs i l'entrada dos en sentit Llobregat.

Aquest accident ha obligat a tallar les vies des d'aproximadament les 8.00 hores. La policia està realitzant desviament de manera lateral per millorar la circulació en ambdós sentits. 

Aturen la circulació de trens a Barcelona per buscar un home fugat per les vies

Surrealista succés a Barcelona. Enmig d'un operatiu policial, una persona s'hauria escapat dels agents fugint per l'interior de les vies de la línia R1, a Barcelona, bloquejant així la circulació de trens entre Plaça de Catalunya i Arc de Triomf, així com les línies R3 i R4 de tren. Segons informen fonts de TMB a CatalunyaDiari, la incidència també hauria interromput la circulació de la línia L1 del metro de Barcelona.   


Comentaris

envia el comentari