Una companya de Rosa Peral adverteix un periodista de les seves amenaces

Ha assegurat que Peral veu el programa i s'enfada molt quan parlen d'ella

Rosa Peral, el dia de la seva detenció
Rosa Peral, el dia de la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

La vida de Rosa Peral a la presó no està sent precisament tranquil·la.La dona es troba empresonada acusada d'haver assassinat la seva parella, el guàrdia urbà Pedro Rodríguez, ajudada del seu amant. El cas es va fer molt mediàtic fa un temps i molts espais televisius, com 'El programa del verano', en parlen cada cop que surt alguna nova informació.

Aquest mateix programa ha contactat en exclusiva amb una de les companyes de presó actuals de Rosa Peral i sobre ella ha advertit al programa: «veu el vostre programa i, quan parleu d'ella, es posa a cridar. Ha dit que sap on vius. T'aconsello que vagis amb compte», li deia la dona al periodista

Rosa Peral, «prepotent, autoritària, freda i manipuladora»

Així transmet aquesta companya de presó de Peral les reaccions de la jove sobre les informacions que van sortint en relació al cas al qual es troba implicada, advertint així de les amenaces de la jove cap al programa, i, en concret, al periodista Miquel Valls, qui li fa l'entrevista.

No és això l'únic que aquesta companya de presó ha explicat sobre la presumpta assassina. Segons ella, Rosa Peral es tracta d'una persona «prepotent, autoritària, freda i manipuladora» i diu que «sap com tergiversar les converses de les preses per arribar al seu conflicte» tot i que també afirma que la dona segueix dient sobre Pedro Rodríguez que «l'estimava molt».

Imatge de l'entrevista amb la companya de Rosa Peral
Imatge de l'entrevista amb la companya de Rosa Peral | Telecinco

 

Segons explica l'entrevistada, Rosa Peral «es donava a conèixer com una gran policia en el seu moment i que suposadament l'havien acusat de matar al seu company sentimental, però sempre va dir que no el va matar i que seguia enamorada d'ell». A més, explica també que l'empresonada té una debilitat, les seves filles: «Ella pateix per les seves filles i les troba a faltar, la resta li és igual».

Rosa Peral, preocupada per la seva imatge

«Viu per la seva imatge i pel seu cos». És el que afirma sobre la presumpta assassina, assegura que a la presó no realitza cap tipus de feina però que si cuida molt el seu físic: «Li agrada molt fer exercici, passa moltes hores al pati».

No només això, sinó que també explica que Peral té una gran obsessió amb la bellesa, per aquest motiu assegura que gasta grans quantitats de diners en cosmètics.


Comentaris

envia el comentari