Rosa Peral, sobre Albert López: «Estan creant un monstre»

Entrevistada per 'La Vanguardia', Peral torna a assegurar que no va cometre el crim: «Per què el voldria matar? M’ho donava tot i m’ajudava en tot»

Rosa Peral ha parlat sobre l'assassinat de l'agent de la Guàrdia Urbana
Rosa Peral ha parlat sobre l'assassinat de l'agent de la Guàrdia Urbana | CatalunyaDiari.cat

Novetats en el crim de l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Fa un any i mig que Rosa Peral està a la presó per haver assassinat la seva parella, Pedro Rodríguez, amb la col·laboració d’Albert López. Ara, l’acusada ha estat entrevistada per ‘La Vanguardia’ en un locutori del Centre Penitenciari Brians 1.

«Estan creant un monstre, però jo veig un monstre en Albert», comenta Rosa Peral en ser preguntada pel seu còmplice i aleshores parella, Albert López. Així matex, durant una entrevista en exclusiva a 'La Vanguardia', la mateixa Peral ha abordat la seva vessant més personal i s’ha definit com una persona «molt familiar, curiosa, empàtica i gens freda».

Pedro, assassinat i cremat per la seva parella

Fa un any i mig que l’agent Pedro Rodríguez va ser assassinat i la seva família també ha trencat el seu silenci. En aquell moment Rosa Peral era la seva xicota i amb Albert López, exparella seva amb qui es creu que hauria reprès la relació, va dur a terme el crim per poder estar junts, segons sospiten el fiscal, la jutgessa i els Mossos d’Esquadra. Per desfer-se del cadàver el van posar dins d’un cotxe que van portar fins a una pista forestal apartada del pantà de Foix on van calar foc al vehicle.

Pedro Rodríguez i Rosa Peral, en una imatge d'arxiu
Pedro Rodríguez i Rosa Peral, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials  

Tots tres eren agents de la Guàrdia Urbana i des del principi Rosa ha acusat Albert López per l’assassinat i que la por la va frenar a l’hora d’incriminar-lo. Ara, l’acusada ha explicat que quan es posa nerviosa li surt una erupció cutània al coll i ha afirmat no ser «gens freda», al contrari, ha assegurat ser molt empàtica: «Sento molta empatia amb tothom».

Peral, atemorida

A més a més, Rosa ha assegurat que no va matar Pedro: «No tinc tan poca humanitat», per què el voldria matar? M’ho donava tot i m’ajudava en tot». Sempre ha acusat Albert de ser l’autor del crim i ara ha confessat que és perquè «sempre li havia fet por: «Jo ja havia vist coses d’ell que no m’havien agradat. Albert és un psicòpata, no té cap empatia».

Per una altra banda, l’acusada també ha demanat perdó per no «haver-se posat enmig» de Pedro i Albert, per «pensar només en les seves filles» enlloc de «protegir» la seva parella. Només va poder apartar-se davant la «cara» que tenia la seva exparella i va sentir pànic. «Si no fos policia, ningú pensaria que la meva reacció no és normal», ha lamentat.


Comentaris

envia el comentari