rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Troben restes de sang a la casa de Rosa Peral

Les investigacions afegeixen la teoria que els acusats desmembressin el cos de Pedro Rodríguez
Els Mossos d'Esquadra troben restes de sang a la casa de Rosa Peral | CatalunyaDiari.cat

 

La recerca que els Mossos d'Esquadra van realitzar a casa de Rosa Peral ha permès trobar restes de sang de Pedro Rodríguez, presumptament assassinat per l'agent de la Guàrdia Urbana, així com pel seu amant, Albert López. D'aquesta manera, l'ordre dictada pel jutge ha aconseguit el propòsit assenyalat.

 

Cal recordar que el descobriment d'una fotografia del domicili, quinze dies abans de la mort de l'home, va fer aparèixer les sospites. En aquesta, sortia una paret, mig pintada de color taronja. No obstant això, un any enrere, les investigacions policials van trobar-la de color blanc.

Per aquest motiu, la magistrada va considerar necessari que es rasqués del guix de la paret, per intentar trobar restes de sang. En realitzar l'operació, els Mossos no van trobar-ne indicis a l'espai localitzat, encara que sí que en van aparèixer en cinc altres punts de la casa: una bombeta i marques del terra.

 

La víctima, desmembrada

La investigació podria afegir el càrrec de profanació del cadàver sobre Rosa Peral i Albert López | Cedida

 

El descobriment de les restes de sang a la casa de Rosa Peral podria permetre als investigadors determinar on va ser assassinat Pedro Rodríguez. De la mateixa manera, es podria conèixer si els seus agressors van intentar desmembrar-lo, abans de traslladar el cadàver, i calar-li foc, al pantà de Foix.

Aquesta teoria ha agafat força després de recuperar un missatge del mòbil de Rosa Peral. Un veí de l'agent de la Guàrdia Urbana va escriure-li per preguntar pel soroll d'una motoserra que havia escoltat la matinada del 3 de maig, data on es considera que els agressors van traslladar el cos de la víctima.

 

L'autòpsia realitzada sobre Pedro Rodríguez va determinar que el cadàver presentava extremitats amputades. No obstant això, es considerava que la causa podria ser l'acció del foc. Ara, la darrera troballa afegeix la teoria del desmembrament en la investigació, incloent-hi el càrrec de profanació del cadàver per ambdós acusats.