Rosa Peral, sobre la seva companya a la presó: «Està enamorada de mi»

Peral ha al·legat també que «estic lluitant perquè surti la veritat»

Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez
Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez | EFE

«Està enamorada de mi», són les paraules que Rosa Peral va propinar al jutge quan li van preguntar per les declaracions que havia fet el passat dimecres, 18 de gener, la seva companya de cel·la a la presó de Wad Ras.

Aquesta, de fet, assegurava que Peral li havia dit: «No sé com no noten que el vaig enverinar». I així, la rèplica de l’acusada s’hauria basat a senyalar a la seva companya afirmant que està «obsessionada» amb ella.

«Es va apropar a mi perquè li agraden les dones»

És la taxativa i sorprenent explicació que dona Peral, per justificar que la seva companya havia mentit amb la seva declaració. «Se’m va insinuar diverses vegades dient-me que si necessitava algú, ella estaria allà», va prosseguir Peral mentre afegia: «La vaig rebutjar perquè no necessitava ningú a la presó. Ja tenia a la meva família».

En declaracions recollides per ‘La Vanguardia’, Peral va explicar que aquesta s’havia apropat a ella «perquè li agradaven les dones» i que, temps enrere, aquesta «m’havia arribat a odiar perquè era policia».

Rosa Peral y la víctima, Pedro Rodríguez
Rosa Peral i el seu exmarit i víctima, Pedro Rodríguez | Cedida

 

«Estic lluitant perquè surti la veritat»

Rosa Peral, però, no tira la tovallola. Tot i que tots els indicis apunten a la seva persona —ja que hauria ajudat Albert López a matar a la seva parella, Pedro Rodríguez, i hauria volgut contactar amb un sicari perquè matés al seu exmarit, Rubén— Peral segueix ferma al peu del canó.

«Estic passant un autèntic calvari i estic lluitant perquè surti la veritat», va explicar Peral, resignada. No contenta amb la seva al·legació, aquesta va afegir: «Estic fent les coses millor que ningú, perquè estic controlada amb lupa».

Finalment, Peral es va mostrar confiada amb una resolució del cas positiva per a ella explicant que «la meva voluntat és la de estar bé, sana i aguantar fins que cessi el problema».


Comentaris

envia el comentari