IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rosario Rodríguez, la dona de 'el Chicle': «Vaig mentir»

La dona ha confessat davant el jutge instructor

Imagen de Rosario junto a 'el Chicle'.
Imatge de Rosario amb 'el Chicle'. | Cedida

 

Rosario Rodríguez, la dona de José Enrique Abuín Gey, àlies 'El Chicle', ha confessat davant del jutge, que instrueix el cas per la desaparició i mort de la jove Diana Quer, que no va dir la veritat. Ha reconegut que ho va fer quan els investigadors de la Guàrdia Civil li van prendre declaració en qualitat de testimoni.

La confessió de Rosario

«Vaig mentir. No vaig estar amb Enrique la nit del 22 d'agost» de 2016, ha confessat Rosario. Aquesta nit va ser la de la desaparició de la jove madrilenya de 18 anys, que havia acudit a una festa local, la del Carme dos Pincheiros, al municipi de Pobra do Caramiñal, a la Corunya. La família estiuejava sempre en la localitat, però des d'aquesta nit res va ser el mateix.

Va sortir sol i amb roba fosca

Segons informa Telecinco, la dona de 'El Chicle' ha apuntat que ell es va vestir amb roba fosca i va sortir de casa amb la intenció de robar combustible, una pràctica que ja havia dut a terme altres vegades. Rosario ha especificat que «es va anar sol», unes paraules que contradiuen la seva primera versió dels fets.

Respecte a aquest canvi de versió, Rosario Rodríguez ha afegit que, en un primer moment, va assegurar que va estar amb el seu marit perquè ell, que té antecedents per narcotràfic, li havia demanat que corroborés la seva coartada si un dia li preguntaven per aquesta nit.

Fals testimoni

Seguint les instruccions del seu marit, Rosario va atestar que s'havien desplaçat a Cuntis, Pontevedra, per presenciar una carrera de la seva filla i que després van sortir a buscar un camió per robar el combustible. En aquest moment, Rodríguez va afirmar que li feia por que 'el Chicle' anés sol i per això el va acompanyar, detallant que ell s'havia deixat la cartera i el telèfon a casa.

Després de la confessió de Rosario Rodríguez i les recerques de la Guàrdia Civil, el jutge instructor està a l'espera dels resultats finals de l'autòpsia de la jove Diana Quer. Aquests revelaran el motiu real de la seva mort, que determinarà el tipus de condemna a la qual es pot enfrontar 'el Chicle'.


Comentaris

envia el comentari