Rosario Rodríguez es va desmarcar del 'Chicle': «El meu marit es va canviar de roba i va sortir»

La dona de José Enrique Abuín 'El Chicle' va negar qualsevol implicació en l'assassinat de la jove Diana Quer

'El Chicle'
José Enrique Abuín 'El Chicle', en una imatge d'arxiu | 'El Español'

Després de molts mesos, es coneixen més detalls sobre el que va passar nit de la desaparició i posterior assassinat de la jove Diana Quer. Aquest dilluns, Televisió Espanyola ha tingut accés a la declaració judicial de Rosario Rodríguez, la dona de José Enrique Abuín 'El Chicle', l'assassí confés, gràcies a la qual el jutge va considerar que la dona no va tenir cap implicació en els fets. 

En concret, Rosario va explicar que durant la nit de la mort de Diana el seu marit va marxar de casa quan tots ja havien anat a dormir. «Es va canviar de roba i va sortir», va relatar al jutge. Després d'aquestes declaracions, el magistrat que investiga el cas va donar credibilitat a la seva versió.

En un primer moment va donar coartada a l'acusat

Cal dir que, en un primer moment, Rosario Rodríguez va decidir protegir el seu marit, explicant a la Guàrdia Civil que la nit de l'assassinat van estar amb la seva filla a casa. Per motius desconeguts, finalment va decidir retirar-li la coartada al presumpte assassí, i va sincerar-se reconeixent que «en cap moment va estar amb ell». 

Sobre la seva implicació en els fets que presumptament va dur a terme el seu marit, la dona va insistir que no el va ajudar «en res». I és que, segons va indicar, la nit del 22 d'agost tots els membres de la família van marxar a dormir. Tot, menys José Enrique Abuín, que hauria sortit sense donar cap explicació. «El meu marit va sortir després. Es va canviar de roba i va sortir», va declarar la dona. A més, Rosario va confessar que sempre va tenir sospites del seu marit, i no va acabar de creure's mai la seva versió. 

Preguntes sobre la presumpta violació de la seva germana

«Jo sempre li vaig seguir preguntant, mentre estava aquella noia a la televisió. I ell 'que no, que no, que no'», va explicar Rosario. Després de les seves explicacions, el jutge va decidir desestimar les sospites que vinculaven Rosario amb l'assassinat de la jove Diana. 

Ara bé, les declaracions de la dona no només es van centrar en Diana, sinó també en la presumpta violació de la seva germana, a mans del detingut, quan ella encara era menor d'edat. En aquest sentit, Rosario va apuntar que va contractar un advocat, que es va encarregar de buscar proves. «Ella va dir que no hi havia res evidencial que fos ell», va concloure. 


Comentaris

envia el comentari