Rubén, el 'nen de la tele' dels 90, reapareix per explicar que se n'ha fet d'ell

Ara té 30 anys

El nen de la tele, Rubén Ramírez, a una de les seves aparicions als 90 | Cedida.
 
 

Rubén Ramírez era tota una celebritat de la televisió a la tendra edat de dotze anys. Vestit sempre amb la seva jaqueta blava brillant i unes ulleres molt grans, el nen feia imitacions de polítics i altres famosos d'aquella època, i tenia un talent innat per a l'espectacle. Va poder compartir escenari amb grans com Luis de l'Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara, i es passava el dia viatjant de Madrid a Barcelona i de tornada, sempre acompanyat pel seu pare.

 

Però això no duraria per sempre, i com totes les modes en televisió, va passar el seu temps i altres espectacles i formats van donar pas a una televisió més moderna. Encara que va fer alguna intervenció en sèries i programes televisius, Rubén va desaparèixer de la pantalla en poc temps. Per explicar què va ser d'ell en aquests anys, ha reaparegut amb el seu llibre El nen de la tele, que es va estrenar el 7 d'abril a la Sala Fyshard de Barcelona.

Ara, ja en la trentena, Rubén té una carrera, un màster i cap feina del que ha estudiat, havent de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Però ell, en comptes de convertir el seu passat en un drama, ha recorregut a la comèdia per interpretar el seu llibre a les sales de teatre, ja que Rubén pensa que la millor manera d'afrontar els fracassos és fer-ho amb humor.

El jove va apareixer al plató de Late Motiv, el programa d'Andreu Buenafuente, on va aprofitar per promocionar el seu show teatral. «Ara res, no em truquen ni del GH VIP al que va Rappel», ironitzaba Ramírez, que va destacar que va debutar un 11 de setembre com una bestreta del seu «esfondrament absolut».


Comentaris

envia el comentari