S’enfronta a 5 anys i 11 mesos de presó per agredir i intentar violar una dona al Montsià

També va clavar-li puntades de peu i la va colpejar amb els genolls

Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona.
Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona. | TarragonaDigital

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà, la setmana que ve, un home acusat d’un delicte d’agressió sexual en temptativa i d’un delicte lleu de lesions. Els fets van tenir lloc a la ciutat d’Amposta l’any 2017. El judici se celebrarà el dijous vinent, 12 de setembre.

Segons el fiscal, la víctima es trobava al domicili d’una tercera persona, quan l’acusat va trucar a timbre i els dos van començar a discutir. En un moment donat, l’agressor va entrar de manera violenta a l’interior de l’habitatge i, amb ànim de menysprear la integritat física de la víctima, li va donar diverses puntades de peu a les cames i esquena i la va colpejar amb els genolls.

A continuació, el processat va agafar la dona i la va portar a dins d’una habitació, on va intentar agredir-la sexualment, sense aconseguir-ho. Per tot, el fiscal demana una pena de 5 anys i 11 mesos de presó pel delicte d’intent d’agressió sexual i 3 mesos de multa pel delicte de lesions lleu.

Jutgen nou individus per traficar amb drogues a pobles de Tarragona

A banda del judici de l’acusat per intent de violació, també se celebrarà el judici a nou persones acusades d’un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de substàncies que causen greu dany a la salut, a més d’un altre delicte d’integració en grup criminal.

Els fets van ocórrer els anys 2012 i 2013 en diverses localitats de les comarques de Tarragona. Segons el fiscal, els nou acusats formaven part d’un grup unit per vincles familiar, i actuaven de manera conjunta. Els acusats venien substàncies estupefaents per obtenir beneficis econòmics. El fiscal sol·licita una pena de 7 anys i 6 mesos de presó per a cadascun dels nou acusats.


Comentaris

envia el comentari